Business & Finance Πέμπτη 17/11/2022, 19:49
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Tο χρονοδιάγραμμα για έναρξη διαπραγμάτευσης των warrants

Attica Bank: Tο χρονοδιάγραμμα για έναρξη διαπραγμάτευσης των warrants

Στη διάθεση του Ενημερωτικού Δελτίου προχωρά από σήμερα η Attica Bank, κατόπιν έγκρισής του από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι το δελτίο αποτελείται από χωριστά έγγραφα, ήτοι (α) το έγγραφο αναφοράς, (β) το περιληπτικό σημείωμα και (γ) το σημείωμα εκδιδόμενου τίτλου.

Το ενημερωτικό δελτίο αφορά (α) την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Παραστατικών Δικαιωμάτων προς Κτήση Κινητών Αξιών της Ρυθμιζόμενης Αγοράς Αξιογράφων του Χρηματιστηρίου Αθηνών των 271.448.946 παραστατικών τίτλων

– δικαιωμάτων κτήσεως κοινών μετοχών εκπεφρασμένων σε Ευρώ που έχουν εκδοθεί από την Attica Bank, και (β) την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά της Ρυθμιζόμενης Αγοράς Αξιογράφων του Χ.Α. των 271.448.946 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, εκάστη με ένα δικαίωμα ψήφου και με ονομαστική αξία €0,07, οι οποίες θα προκύψουν κατά τη μετατροπή των Τίτλων.

Το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα για την έναρξη διαπραγμάτευσης των Τίτλων και των Νέων Κοινών Μετοχών έχει ως εξής:

Attica Bank: Tο χρονοδιάγραμμα για έναρξη διαπραγμάτευσης των warrants-1

Οι επενδυτές θα πρέπει να λάβουν υπόψιν ότι το ανωτέρω χρονοδιάγραμμα είναι ενδεικτικό, εξαρτάται από αστάθμητους παράγοντες και υπόκειται σε αλλαγές. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει ενημέρωση του επενδυτικού κοινού με σχετική ανακοίνωση της Attica Bank.

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News