Business & Finance Τρίτη 15/11/2022, 17:40
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Polyplast: Άνοιγμα στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας

Polyplast: Άνοιγμα στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας

Άνοιγμα σε νέα αγορά και συγκεκριμένα σε αυτή της Σαουδικής Αραβίας πραγματοποιεί η Polyplast, εταιρεία καθετοποιημένης παραγωγής προϊόντων εύκαμπτης συσκευασίας με έδρα την Αυλώνα και ισχυρή παρουσία στην εγχώρια και διεθνή αγορά, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Βάσει της ίδια ανακοίνωσης, στη νέα αγορά η Polyplast εγκαινίασε τις συνεργασίες της με τον κλάδο της βιομηχανίας της περιοχής παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις στα προϊόντα εύκαμπτης συσκευασίας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της τοπικής αγοράς.

Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο Αλβανία, Τουρκία, Βουλγαρία, Σκόπια, Κόσοβο και Ιταλία και προσθέτει στις χώρες που εξάγει ακόμα μία σημαντική αγορά με τη νέα της συνεργασία στη Σαουδική Αραβία.

«Η είσοδος της Polyplast σε μια ακόμα νέα αγορά επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να ενισχύσει την εξωστρέφειά της με τη σύναψη συνεργασιών εντός κι εκτός Ευρώπης και να ισχυροποιεί τη δυναμική της ελληνικής επιχειρηματικότητας παγκοσμίως», καταλήγει η ανακοίνωση.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News