Business & Finance Τετάρτη 30/12/2020, 11:57
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Emirates: Νέα κατηγορία premium economy στο Α380

Emirates: Νέα κατηγορία premium economy στο Α380

Μία νέα κατηγορία θέσης στα αεροπλάνα Α380, την Premium Economy, προσφέρει η Emirates, αφότου έλαβε το νεότερο αεροσκάφος αυτού του τύπου την περασμένη εβδομάδα. Η εταιρεία θα παραλάβει άλλα πέντε Α3870 το 2021-2022. Επιπλέον, τα καθίσματα της κατηγορίας premium economy θα εγκατασταθούν και σε ορισμένα από τα Boeing 777X αεροσκάφη, που πρόκειται να ενταχθούν στο στόλο το 2023. 

Ο Σερ Τιμ Κλαρκ, Πρόεδρος της Emirates, ανέφερε «Το A380 της Emirates είναι ήδη μια από τις πιο περιζήτητες ταξιδιωτικές εμπειρίες και τώρα το έχουμε κάνει ακόμα καλύτερο. Παρά τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, η Emirates εργάζεται σκληρά για να επαναφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έπρεπε να αναστείλουμε ή να προσαρμόσουμε για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας της πανδημίας». 

Η Emirates θα ανακοινώσει λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες σχετικά με τα δρομολόγια του Α380 που θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής Premium Economy Θέσης. 

Το κάθισμα της νέας θέσης έχει επιπρόσθετη χωρητικότητα έως 40 ίντσες και πλάτος 19,5 ίντσες. Έχει δερμάτινο κρεμ χώμα και ξύλινη επένδυση παρόμοια με την Business Class, προσκέφαλα 6 κατευθύνσεων, υποπόδιο και οθόνη 13,3 ιντσών. 

Η Premium Economy Θέση της Emirates βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του κεντρικού καταστρώματος, με 2 αποκλειστικές τουαλέτες, σημεία φόρτισης στο κάθισμα και μεγάλο τραπέζι φαγητού. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News