Business & Finance Σάββατο 12/11/2022, 12:39
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η eXp Realty στην Πολωνία – Αποτελεί την πέμπτη νέα αγορά που εισέρχεται το 2022

Η eXp Realty στην Πολωνία – Αποτελεί την πέμπτη νέα αγορά που εισέρχεται το 2022

Η eXp Realty, εταιρεία μεσιτείας ακινήτων και θυγατρική της eXp World Holdings, Inc., η οποία δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Πολωνία. Η eXp Realty δραστηριοποιείται πλέον σε 23 αγορές με περισσότερους από 86.000 μεσίτες παγκοσμίως.

Η ευέλικτη πλατφόρμα εργασίας της eXp Realty, βασισμένη στο cloud, της επέτρεψε να επεκταθεί με ταχείς ρυθμούς σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Η Πολωνία σηματοδοτεί την πέμπτη αγορά που θα ανοίξει το 2022, μετά τη Δομινικανή Δημοκρατία, την Ελλάδα, τη Νέα Ζηλανδία και τη Χιλή νωρίτερα φέτος.

«Η ταχεία ανάπτυξη και η ανθεκτικότητα της αγοράς ακινήτων της Πολωνίας συμπληρώνει στρατηγικά την υπάρχουσα ευρωπαϊκή παρουσία μας», δήλωσε ο Michael Valdes, Chief Growth Officer της eXp Realty. «Αλλάζουμε τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι αγοραπωλησίες ακινήτων σε όλο τον κόσμο και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δώσουμε τη δυνατότητα στους μεσίτες της Πολωνίας να εργαστούν με το μοναδικό μοντέλο λειτουργίας μας, που είναι συνυφασμένο για την επιτυχία».

Οι μεσιτικές δραστηριότητες της eXp Realty στην Πολωνία θα διευθύνονται από την κα. Dorota Chomuntowska, η οποία έχει πάνω από 11 χρόνια εμπειρίας στο real estate στην Πολωνία και σε άλλες διεθνείς αγορές. «Το καινοτόμο και επικεντρωμένο στους μεσίτες μοντέλο λειτουργίας της eXp Realty θα αλλάξει θετικά τη ζωή πολλών ανθρώπων στην πολωνική αγορά ακινήτων» ανέφερε η κα. Chomuntowska.

Ο κ. Νίκος Μανομενίδης, Διευθυντής της eXp Ελλάδας, σχολίασε την επέκταση στην αγορά της Πολωνίας σημειώνοντας ότι «η ευέλικτη πλατφόρμα εργασίας της eXp Realty που βασίζεται στο cloud επέτρεψε στην εταιρεία να επεκταθεί πολύ γρήγορα σε 19 νέες αγορές σε λιγότερο από δύο χρόνια και σε πέντε χώρες μόνο το 2022. Η ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας επιβεβαιώνει ότι το μοντέλο της eXp όχι μόνο προωθεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα των ακινήτων, αλλά είναι κατάλληλο και ανθεκτικό σε οποιεσδήποτε συνθήκες της αγοράς. Η eXp Realty δημιουργεί μια πιο βιώσιμη και κερδοφόρα πλατφόρμα για τους επαγγελματίες του κλάδου των ακινήτων και είναι συναρπαστικό να βλέπουμε τη συνεχή παγκόσμια επέκταση, ώστε να επωφεληθούν περισσότερες χώρες».

Moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Νέες ηλεκτρονικές εφαρμογές από την eXp Realty

Το αρχιπέλαγος του real estate: Στα ύψη η ζήτηση για ακίνητα στο Αιγαίο

Ντεμπούτο στην Ελλάδα για την αμερικανική Exp Realty

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News