Business & Finance Δευτέρα 31/10/2022, 18:42
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκρήτια: ΕΓΣ ζητά η Lyktos – Υπομονή συστήνει η Thrivest 

Παγκρήτια: ΕΓΣ ζητά η Lyktos – Υπομονή συστήνει η Thrivest 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Τράπεζας Α.Ε. ανακοίνωσε σήμερα ότι έλαβε έγγραφο αίτημα της Lyktos Participations Α.Ε. μετόχου με ποσοστό άνω του 10% του συνόλου του μετοχικού της κεφαλαίου, για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα Ημερησίας Διάταξης την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Τράπεζας Α.Ε. θα συνεδριάσει και θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με το Νόμο.

Σχολιάζοντας της ανακοινωσης, κύκλοι της Thrivest, η οποία με την ολοκλήρωση των διαδικασιών της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου θα είναι ο βασικός μέτοχος της Παγκρήτιας Τράπεζας, ανέφεραν:  «Ενημερωθήκαμε για την επιστολή που έστειλε η Lyktos Participations στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Τράπεζας, την οποία και μελετάμε. Επίσης, εκτιμούμε την πρόθεση της Lyktos Participations να διευκολύνει την αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου. Όμως, πιστεύουμε ότι πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν οι συνήθεις ρυθμιστικές διαδικασίες από την Τράπεζα της Ελλάδας (που διαρκούν έως 60 ημέρες) ώστε ο νέος κύριος μέτοχος (Thrivest Holdings -συμφερόντων Δ. Μπάκου, Γ. Καϋμενάκη, Α. Εξάρχου) να εκπροσωπηθεί στην Γενική Συνέλευση»

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης: 

Παγκρήτια Τράπεζα: Μέτοχοι με 33% οι Μπάκος, Καϋμενάκης, Εξάρχου

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News