Business & Finance Τρίτη 25/10/2022, 16:30
ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Νέες ηλεκτρονικές εφαρμογές από την eXp Realty

Νέες ηλεκτρονικές εφαρμογές από την eXp Realty

Η eXp Realty, θυγατρική της αμερικανικής πολυεθνικής eXp World Holdings, Inc. που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, παρέχει μεσιτικές υπηρεσίες και είναι εισηγμένη στο Nasdaq πραγματοποίησε το ετήσιο συνέδριό (Expcon 2022) νωρίτερα μέσα στο μήνα, όπου και ανακοίνωσε σειρά χρηστικών ηλεκτρονικών εφαρμογών. Πρόκειται για:

-Το 360 Home που επιτρέπει στους μεσίτες να ισχυροποιήσουν τις σχέσεις με τους πελάτες τους, αυξάνοντας την κερδοφορία της μεσιτείας. Προσφέρει ολιστική εξυπηρέτηση στον πελάτη, αγοραστή, πωλητή ή ενοικιαστή καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών που εγείρονται από μια συναλλαγή (από τη μετακόμιση μέχρι τη διαχείριση ακινήτου).

-To eXp Luxury, ένα πρόγραμμα για την ενίσχυση της δυναμικής των μεσιτών στον τομέα του luxury real estate, μέσω της προβολής των ίδιων και των assets που έχουν στο χαρτοφυλάκιό τους σε περιοδικά και με εκπαίδευση, ώστε να τους αναβαθμίσουν. Σε αυτο το πλαίσιο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της eXp Realty, οι μεσίτες θα έχουν και διαρκή 24ωρη πρόσβαση σε πλατφόρμες δεδομένων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και στοχευμένη διαφημιστική τοποθέτηση.

-Το Revenos μια πλατφόρμα για την εσωτερική διαχείριση εντολών αγοράς και πώλησης, ώστε οι μεσίτες να εντοπίζουν έγκαιρα  ευκαιρίες. Ουσιαστικά, το Revenos, όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, επαναπροσδιορίζει το status quo των αγγελιών δημιουργώντας κορυφαία στον κλάδο προγράμματα που συνδέουν πράκτορες eXp με έτοιμους, πρόθυμους και ικανούς αγοραστές και πωλητές.
 
Με την eXp Realty συνεργάζονται 85.000 μεσίτες σε 22 χώρες και τοποθεσίες παγκοσμίως, αριθμός που έχει αυξηθεί κατά 30%, σε σύγκριση με τις αρχές Οκτωβρίου 2021.

«Η Expcon αποτελεί το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριό μας. Αυτές οι ανακοινώσεις αντικατοπτρίζουν το όραμα της εταιρείας για συνεχή βελτίωση για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για τους μεσίτες και τους πελάτες μας» ανέφερε ο Νίκος Μανομενίδης, διευθυντής της eXp Ελλάδος.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News