Business & Finance Παρασκευή 21/10/2022, 13:34
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ideal Holdings: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της Three Cents στην Coca-Cola

Ideal Holdings: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της Three Cents στην Coca-Cola

Η IDEAL Holdings ανακοίνωσε σήμερα ότι ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της Three Cents στον όμιλο της Coca-Cola HBC, έναντι συνολικού τιμήματος 45,9 εκατ. ευρώ σε μετρητά, στο πλαίσιο της συμφωνίας που είχε ανακοινωθεί τον Αύγουστο.

Υπενθυμίζεται ότι η Three Cents είναι εταιρεία εμπορίας και προώθησης των υψηλής ποιότητας («super-premium») ανθρακούχων αναψυκτικών, τα οποία προορίζονται για ανάμιξη με αλκοόλ για τη δημιουργία cocktails και long drinks («mixers & tonics).

Τα προϊόντα παράγονται στην Ελλάδα και διανέμονται σε περισσότερες από 36 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το 1ο έτος λειτουργίας της Three Cents ήταν το 2015 και μέσα σε 7 χρόνια κατάφερε να 10πλασιάσει τις πωλήσεις της και τα κέρδη της. Το 2021 η Three Cents κατέγραψε πωλήσεις 7,7 εκατ. ευρώ. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: 

Η εταιρεία IDEAL Holdings Α.Ε. (η «Εταιρεία») σε συνέχεια της από 09.08.2022 ανακοίνωσής της και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3556/2007 και του άρθρου 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 και μετά από σχετική γνωστοποίηση της κατά 100% Κυπριακής θυγατρικής της, S.I.C.C. Holding Limited (η «SICC»), ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών της κατά 100% θυγατρικής εταιρείας της SICC, ESM Effervescent Sodas Management Limited («Three Cents») στην CC Beverages Holdings II B.V. («CCBHC»), εταιρεία του ομίλου της Coca-Cola HBC AG, έναντι συνολικού τιμήματος σε μετρητά ευρώ 45,9 εκατ. 

Διαβάστε επίσης: 

Ideal Holdings: Έκλεισε η συμφωνία πώλησης της Three Cents στην Coca-Cola HBC

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News