Business & Finance Τρίτη 11/10/2022, 12:37
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Avenue: Υποδέχεται νέο κατάστημα της αλυσίδας Pepco

Avenue: Υποδέχεται νέο κατάστημα της αλυσίδας Pepco

Νέο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Avenue θα ανοίξει η πολωνική αλυσίδα Pepco, συνολικής έκτασης 380 τ.μ., στο πρώτο επίπεδο του εμπορικού κέντρου και με είδη για όλη την οικογένεια και το σπίτι. 

«Ειδικά την περίοδο αυτή που οι καταναλωτές γίνονται ακόμη πιο προσεκτικοί στις οικογενειακές τους δαπάνες, η Pepco έρχεται να δώσει τη λύση προωθώντας το δικό της μότο: “Νιώσε την ποιότητα, αγάπησε την τιμή”», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από το τέλος Νοεμβρίου, οι πελάτες του εμπορικού κέντρου Avenue θα μπορούν να βρουν ακόμη περισσότερη ποικιλία σε είδη για το σπίτι, ένδυση και υπόδηση, καλλυντικά, παιχνίδια, διακοσμητικά και μικροέπιπλα, εποχιακές προσφορές, όπως σχολικά ή χριστουγεννιάτικα είδη. 

Σημειωτέον ότι η Ελλάδα είναι η 17η αγορά στην οποία λειτουργεί η Pepco προσφέροντας τόσο είδη για το σπίτι όσο και ρουχισμό για όλη την οικογένεια, από περίπου 500 κατηγορίες, όλα σε οικονομικές τιμές. 

«Η εύκολη πρόσβαση τόσο στο εμπορικό κέντρο Avenue, από οποιοδήποτε σημείο της Αττικής -και όχι μόνο- λόγω της θέσης στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι, όσο και σε όλα τα καταστήματα μέσα στο εμπορικό κέντρο, για άτομα κάθε ηλικίας, το καθιστούν ιδανικό σημείο για το νέο κατάστημα Pepco», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News