Business & Finance Παρασκευή 7/10/2022, 14:22
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Αποχωρεί από τη θέση του συμβούλου διοίκησης ο Γ. Κορμάς

Τρ. Πειραιώς: Αποχωρεί από τη θέση του συμβούλου διοίκησης ο Γ. Κορμάς

Από τη θέση του συμβούλου διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς αποχωρεί ο Γιώργος Κορμάς, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η τράπεζα. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο κ. Κορμάς θα συνεχίσει την υφιστάμενη συνεργασία του με την Piraeus Real Estate Management.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της τράπεζας αναφέρει:

«Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον κ. Γιώργο Κορμά από τη θέση του Συμβούλου Διοίκησης, μετά τη συντελεσθείσα απόσχιση του κλάδου διαχείρισης ακινήτων της Τράπεζας και τη δημιουργία νέας ανεξάρτητης εταιρείας. Ο κ. Κορμάς συνεχίζει την υφιστάμενη συνεργασία του με την “Piraeus Real Estate Management Μ.Α.Ε”.
 
Από το 2017 ο κ. Κορμάς, με συνέπεια και διορατικότητα, συνδιαμόρφωσε και ανέπτυξε την επιτυχημένη στρατηγική και το επιχειρηματικό πλάνο του Ομίλου στον τομέα του Real Estate, και διετέλεσε κατά το παρελθόν μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και διαφόρων σημαντικών Επιτροπών της Τράπεζας.  
 
Η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ευχαριστεί τον κ. Γιώργο Κορμά για τη συνεισφορά του στον Όμιλο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη μελλοντική επαγγελματική του σταδιοδρομία». 

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Tράπεζα Πειραιώς: Ανακοινώνει πρόγραμμα αποχώρησης 700 υπαλλήλων – Οι όροι

Το πλάνο της Τρ. Πειραιώς για μείωση 15% της κατανάλωσης ενέργειας

Ψηφιακή τράπεζα με έδρα τα Ιωάννινα από την Τρ. Πειραιώς – Δήλωση περιφερειάρχη Ηπείρου

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News