Business & Finance Τετάρτη 7/09/2022, 15:48
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

To Skroutz ξεκινά παραδόσεις προϊόντων και στην Κύπρο 

To Skroutz ξεκινά παραδόσεις προϊόντων και στην Κύπρο 

Τις παραδόσεις προϊόντων και στην Κύπρο προσφέρει πλέον το Skroutz για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο ψηφιακό του marketplace. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι χρήστες θα πρέπει να ορίσουν τη διεύθυνση αποστολής, ώστε να διαπιστώσουν τη διαθεσιμότητα της αποστολής στην Κύπρο.

«Η διάθεση της υπηρεσίας στην Κύπρο έρχεται ως συνέχεια της εξατομικευμένης αγοραστικής εμπειρίας που απολαμβάνουν πλέον οι χρήστες με βάση τις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες κάθε φορά που επισκέπτονται τον ιστότοπο ή το app του Skroutz», σημειώνει ακόμη στην σχετική ανακοίνωση. 

Ο Γιάννης Αλιβιζάτος, Chief Operations Officer της Skroutz, δήλωσε σχετικά: «Η διάθεση της υπηρεσίας αποστολής προϊόντων στους καταναλωτές της Κύπρου εγκαινιάζει την παρουσία της Skroutz στην Κυπριακή αγορά. Πρόκειται για ένα ακόμα βήμα υλοποίησης της στρατηγικής μας για άψογη αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών σε όλα τα στάδιά της, καθιστώντας τις online αγορές ευκολότερες και ασφαλέστερες. Η Κυπριακή αγορά είναι στρατηγικής σημασίας για την Skroutz, με επόμενο στόχο μας τη διεύρυνση του δικτύου των εμπόρων που πραγματοποιούν αποστολές στην Κύπρο, καθώς και τη δημιουργία δικτύου συνεργατών με έδρα τη μεγαλόνησο, ώστε οι χρήστες μας να απολαμβάνουν ακόμα καλύτερη εμπειρία».

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News