Business & Finance Πέμπτη 28/07/2022, 22:38
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προσωρινή αναστολή μέτρων ατομικής και συλλογικής εκτέλεσης κατά της MLS

Προσωρινή αναστολή μέτρων ατομικής και συλλογικής εκτέλεσης κατά της MLS

Δεκτή έκανε το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης την αίτηση που κατέθεσε η MLS Πληροφορική, εκδίδοντας στις 27/7/2022 προσωρινή διαταγή, με την οποία απαγορεύεται η λήψη μέτρων, εκκρεμών ή μη, ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης κατά της Εταιρείας και η λήψη και εκτέλεση οποιουδήποτε ασφαλιστικού μέτρου κατ’ αυτής, μέχρι τη συζήτηση της αίτησης των προληπτικών μέτρων.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι κατέθεσε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης την με ημερομηνία 25/7/2022 αίτηση για λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας σύμφωνα με το άρθρο 106 α παρ. 6 του Ν. 3588/2007, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα καθώς και αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής με αντίστοιχο περιεχόμενο.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης εξέδωσε στις 27/7/2022 προσωρινή διαταγή, απαγορεύοντας την λήψη μέτρων, εκκρεμών ή μη, ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης κατά της Εταιρείας και την λήψη και εκτέλεση οποιουδήποτε ασφαλιστικού μέτρου κατ’ αυτής, μέχρι τη συζήτηση της αίτησης των προληπτικών μέτρων.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News