ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελλάκτωρ: Πρόταση για εκλογή στο δ.σ. του Οδυσσέα Χριστοφόρου 

Κατέχει σήμερα τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΠΑΠ

Ελλάκτωρ: Πρόταση για εκλογή στο δ.σ. του Οδυσσέα Χριστοφόρου 

Την εκλογή του Οδυσσέα Χριστοφόρου ως μέλους στο διοικητικό συμβούλιο του ομίλου θα προτείνει το δ.σ. της Ελλάκτωρ προς την γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας την Πέμπτη 28 Ιουλίου.

Ο κ. Χριστοφόρου αποτελεί τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ, θέση την οποία θα διατηρήσει εφόσον η πρόταση του δ.σ. της Ελλάκτωρ γίνει δεκτή. 

Ο Οδυσσέας Χριστοφόρου ξεκίνησε την καριέρα του από την Arthur Andersen και μετέπειτα ανέλαβε Γενικός Διευθυντής στην Ernst & Young Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ενώ διετέλεσε και Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας στην Εμπορική Τράπεζα και την Τράπεζα Κύπρου. Από το 2008 έως το 2014 υπηρέτησε ως Εντεταλμένος Διευθυντής στην Τράπεζα της Ελλάδος, όπου ήταν κατά κύριο λόγο υπεύθυνος για την εποπτεία και τον συντονισμό των διοικητικών μονάδων παροχής ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες μέσω του Ευρωσυστήματος, καθώς και για την επικοινωνία με διεθνείς θεσμούς. 

Στον ΟΠΑΠ εργάζεται από το 2014, διατελώντας αρχικά Γενικός Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας. Από 1 Ιουλίου 2019 κατέχει την θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, είναι υπεύθυνος για τους τομείς Εταιρικής και Εμπορικής Επικοινωνίας, Ρυθμιστικών και Κανονιστικών Υποθέσεων, Εταιρικών Υποθέσεων, Σχέσεων με τα ΜΜΕ, Χορηγιών και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. 

moneyreview.gr
 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News