Business & Finance Δευτέρα 11/07/2022, 10:43
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΤΕ: Συνεργασία με τεχνολογικές εταιρείες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ΜμΕ

ΕΤΕ: Συνεργασία με τεχνολογικές εταιρείες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ΜμΕ

Με στόχο την ενίσχυση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων η Εθνική Τράπεζα προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο της Epsilon Net, την Microsoft & την Info Quest Technologies, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία MμΕ» του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την Ψηφιακή Αναβάθμιση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της χώρας μέσω επιδότησης 90% (με τη μορφή κουπονιών-vouchers) για την προμήθεια σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων & υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο της δημιουργίας επιχειρηματικών οικοσυστημάτων και αξιοποιώντας παράλληλα τις δυνατότητες του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», η Εθνική Τράπεζα συμπράττει με τις εταιρείες πληροφορικής για να προσφέρει στους πελάτες της ψηφιακές υπηρεσίες και προϊόντα.

Μέσω της συνεργασίας αυτής, ο Όμιλος Epsilon Net, η Microsoft και η Info Quest Technologies προσφέρουν στους επιχειρηματικούς πελάτες της Εθνικής Τράπεζας:

– Ενημέρωση για το πρόγραμμα και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου Πλάνου Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

– Εξατομικευμένες λύσεις που απαντούν σε καίριες ανάγκες των σημερινών επιχειρήσεων στους ακόλουθους άξονες:

– Βελτίωση Λειτουργιών: (ηλεκτρονική τιμολόγηση, εμπορική διαχείριση, επιχειρησιακά συστήματα ERP/CRM),

– Συνεργασία & Παραγωγικότητα (εργαλεία τηλεργασίας, αποθηκευτικό χώρο στο cloud, σουίτα Office και εφαρμογές αυτοματισμού και ψηφιοποίησης διαδικασιών),

– Ασφάλεια & Εμπιστοσύνη: (ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας και επιχειρηματικής συνέχειας),

– Ηλεκτρονικό Επιχειρείν: (λύσεις e-commerce).

– Υπηρεσίες εκπαίδευσης & υποστήριξης κατά την υλοποίηση των λύσεων.

«Στηρίζοντας έμπρακτα και διαρκώς την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η Εθνική Τράπεζα προχωρά στη συνεργασία αυτή, εκτιμώντας ότι θα προσφέρει την τεχνογνωσία, τα εργαλεία & τις ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις που θα βοηθήσουν τις ελληνικές επιχειρήσεις να επιταχύνουν τον Ψηφιακό τους Μετασχηματισμό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News