Business & Finance Πέμπτη 7/07/2022, 11:57
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική Τράπεζα: Στις 28/7 η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων

Εθνική Τράπεζα: Στις 28/7 η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων

Στις 28 Ιουλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εθνικής Τράπεζας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Για τον λόγο αυτό, η τράπεζα εξέδωσε αναλυτικές οδηγίες για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά τη γενική συνέλευση (μπορείτε να τις διαβάσετε στα Σχετικά Αρχεία στο τέλος του παρόντος κειμένου). 

«Η ανώνυμη τραπεζική εταιρεία με την επωνυμία “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.” (η “Τράπεζα”) θα πραγματοποιήσει Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της (“Γενική Συνέλευση” ή “ΤΓΣ”) στις 28 Ιουλίου 2022 ή την τυχόν Επαναληπτική της στις 3 Αυγούστου 2022, από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης χωρίς τη φυσική παρουσία των Μετόχων.

Οι Μέτοχοι της Τράπεζας (εφεξής οι “Μέτοχοι”) θα συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα.

Η συμμετοχή των Μετόχων στη Γενική Συνέλευση υπόκειται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις εξ αποστάσεως Γενικής Συνέλευσης (οι “Όροι εξ αποστάσεως Γενικής Συνέλευσης”).

Οι όροι με κεφαλαία που χρησιμοποιούνται έχουν την έννοια όπως ορίζεται στο Παράρτημα του παρόντος.

Εκτός από αυτούς τους Όρους εξ αποστάσεως Γενικής Συνέλευσης ισχύουν και οι Όροι Χρήσης των Τρίτων Παρόχων.

Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να τροποποιεί, να αναστέλλει, να ακυρώνει ή να περιορίζει τους μηχανισμούς για ηλεκτρονική Γενική Συνέλευση και ψηφοφορία όταν αυτό είναι απαραίτητο ή σκόπιμο για τεχνικούς λόγους ή για λόγους ασφαλείας».

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News