Business & Finance Τετάρτη 29/06/2022, 20:09
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lamda Development: Πάει για «πράσινο» ομόλογο 200-230 εκατ. ευρώ 

Lamda Development: Πάει για «πράσινο» ομόλογο 200-230 εκατ. ευρώ 

Την έκδοση «πράσινου» κοινού ομολογιακού δανείου, ποσoύ 200 με 230 εκατ. ευρώ, με διάρκεια επτά ετών αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Lamda Development κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.

Το Ομολογιακό Δάνειο θα εκδοθεί με βάση το Πλαίσιο Πράσινου Ομολόγου της εταιρείας, το οποίο συντάχθηκε σύμφωνα με τις διεθνείς Αρχές Πράσινου Ομολόγου (Green Bond Principles) που θεσπίστηκαν από τη Διεθνή Ένωση Κεφαλαιαγορών (ICMA) τον Ιούνιο του 2021, εγκρίθηκε και υιοθετήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας στο XA, «περαιτέρω πληροφορίες για την εταιρεία, τους όρους του Ομολογιακού Δανείου και τη Δημόσια Προσφορά θα περιληφθούν στο Πρόγραμμα του Ομολογιακού Δανείου και στο Ενημερωτικό Δελτίο για την έγκριση του οποίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την διάθεσή του, το επενδυτικό κοινό θα ενημερωθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Το χρονοδιάγραμμα της έκδοσης του Ομολογιακού Δανείου και της Δημόσιας Προσφοράς των Ομολογιών θα διαμορφωθεί το προσεχές διάστημα. Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, σχετικά με την έκδοση του Ομολογιακού Δανείου με επόμενες ανακοινώσεις της». 

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News