Business & Finance Δευτέρα 20/06/2022, 20:01
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ο Απόστολος Τζάβελλος Chief Operating Officer στην ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ο Απόστολος Τζάβελλος Chief Operating Officer στην ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ

Την ανάληψη καθηκόντων Επιχειρησιακού Διευθυντή (Chief Operating Officer) από τον κ. Απόστολο Τζάβελλο στη θυγατρική της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ ανακοίνωσε η ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της εισηγμένης αναφέρεται ότι η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.», ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & Συμβουλίου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι ο κ. Απόστολος Τζάβελλος αναλαμβάνει, από σήμερα 20.06.2022, τη θέση του Επιχειρησιακού Διευθυντή (Chief Operating Officer) στη θυγατρική εταιρεία ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.

Ο εκτελεστικός Πρόεδρος της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος, στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας (το οποίο θα πραγματοποιηθεί εντός της επόμενης εβδομάδος), θα αναλάβει επίσης εκτός του προαναφερόμενου ρόλου του ως Προέδρου, και καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.

Ο μέχρι σήμερα Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, κ. Γεώργιος Κωτούλας, παραμένει στην εταιρεία ως Σύμβουλος Διοίκησης.

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News