Business & Finance Παρασκευή 3/06/2022, 18:40
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αλλάζει επωνυμία η Premia Ανώνυμος Εταιρεία

Αλλάζει επωνυμία η Premia Ανώνυμος Εταιρεία

Την αλλαγή της επωνυμίας της σε Premia Ανώνυμος Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία ανακοίνωσε η Premia Ανώνυμος Εταιρεία.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της εταιρεία «PREMIA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ενημερώνει στο επενδυτικό κοινό ότι την 4η Μαΐου 2022 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, αποφάσισε την αλλαγή της επωνυμίας της σε «PREMIA AΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» με διακριτικό τίτλο «PREMIA PROPERTIES». Η επωνυμία της εταιρείας αποδίδεται στην Αγγλική γλώσσα ως: «PREMIA REAL ESTATE INVESTMENT COMPANY SOCIETE ANONYME» με διακριτικό τίτλο «PREMIA PROPERTIES».

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Eπενδύσεων με την αριθ. 2624982ΑΠ/24-05-2022 απόφασή του ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της εταιρείας. Η Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών στη συνεδρίασή του, της 03/06/2022 ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.

Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της εταιρείας, ορίζεται ότι από τις 07/06/2022, η επωνυμία της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «PREMIA AΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» με διακριτικό τίτλο «PREMIA PROPERTIES».

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Χρηματιστήριο: Μέσα από μια επεισοδιακή εβδομάδα βγήκε κερδισμένο κατά 0,61%

UniCredit για Ελλάδα: Στο 0,2% η ανάπτυξη του α΄ τριμήνου – Με 3,3% θα κλείσει το 2022

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News