Business & Finance Τρίτη 31/05/2022, 08:39
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Μπλε Κέδρος βάζει πλώρη για το ΧΑ και για δύο νέες επενδύσεις 

H Μπλε Κέδρος βάζει πλώρη για το ΧΑ και για δύο νέες επενδύσεις 

Το χρονικό διάστημα 6-8 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η δημόσια προσφορά μετοχών της Μπλε Κέδρος ΑΕΕΠ με στόχο στις 14 του μήνα να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών. 

Στόχος είναι να αντληθούν περί τα 16,68 εκατ. ευρώ από τη δημόσια προσφορά, τα όποια όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξής τύπου ο Μάικ Ευμορφίδης, εκ των δύο βασικών μετόχων μαζί με τον Πωλ Ευμορφίδη, θα αξιοποιηθούν για δύο νέες επενδύσεις. 

Η πρώτη αφορά ένα νέο ξενοδοχείο 117 δωματίων στην οδό Φαλήρου 22 στην Αθήνα και η δεύτερη μια μικτή επένδυση με 59 κατοικίες και ξενοδοχείο 33 σουιτών στη Μονεμβασιά. Σήμερα, το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει 10 καταστήματα με μισθωτή την Cocomat των αδερφών Ευμορφίδη, έξι ξενοδοχεία, δύο βιομηχανικά ακίνητα, τρία οικιστικά ακίνητα και 10 οικόπεδα. 

Το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας, σύμφωνα με τον Μάικ Ευμορφίδη, είναι το ξενοδοχείο Coco-mat Athens Bc, για το οποίο πάντως υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες μετά από την απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού για την αφαίρεση δύο ορόφων το 2019. Ο ίδιος σημείωσε πάντως πως το ξενοδοχείο «λειτουργεί απρόσκοπτα την τελευταία τριετία και αισιοδοξούμε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι».

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News