Business & Finance Τετάρτη 25/05/2022, 12:07
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrakat: Κλειδώνει το έργο των 85,6 εκατ. ευρώ για το «Ρέμα Ραφήνας»

Intrakat: Κλειδώνει το έργο των 85,6 εκατ. ευρώ για το «Ρέμα Ραφήνας»

Στην Intrakat οδεύει όπως φαίνεται το έργο για τη διευθέτηση και οριοθέτηση του Ρέματος Ραφήνας, συνολικού προϋπολογισμού 85,6 εκατ. ευρώ, μετά από ένα μπαράζ ενστάσεων, προσφυγών και αιτήσεων ακυρώσεως στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) και στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Και αυτό διότι η εργοληπτική επιχείρηση Χρ. Κωνσταντινίδης που είχε υποβάλλει την προσφορά με την μεγαλύτερη έκπτωση στον σχετικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, κρίθηκε τελικά ότι δεν πληρούσε τα κριτήρια για να συνεχίσει στον διαγωνισμό. Η Intrakat αναδείχθηκε τελικά προσωρινός ανάδοχος έχοντας υποβάλει προσφορά με έκπτωση 12,2%, που αντιστοιχεί σε ποσό 75,627 εκατ. ευρώ. 

Αντικείμενο του έργου για τη «ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ – ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΡΕΜΑΤΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ», που χρηματοδοτείται από το Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020,  είναι η διευθέτηση του ρέματος της Ραφήνας, με σκοπό τη διαχείριση των πλημμυρικών απορροών και τη διασφάλιση της αντιπλημμυρικής προστασίας των γύρω περιοχών. 

Το έργο αφορά στην κατασκευή των έργων διευθέτησης -οριοθέτησης του ρέματος Ραφήνας και τμημάτων των συμβαλλόντων σε αυτό ρεμάτων από την εκβολή του στη θάλασσα μέχρι την Λεωφ. Σπάτων. 

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News