Business & Finance Παρασκευή 20/05/2022, 19:58
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οδυσσέας Αθανασίου: Το πρώτο δείγμα γραφής της μεγάλης επένδυσης του Ελληνικού άνοιξε τις πύλες του

Οδυσσέας Αθανασίου: Το πρώτο δείγμα γραφής της μεγάλης επένδυσης του Ελληνικού άνοιξε τις πύλες του

Το The Ellinikon Experience Centre, το μεγαλύτερο κέντρο επισκεπτών στον κόσμο, υποδέχθηκε εκπροσώπους της Πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο ξενάγησης στο έργο ανάπλασης του Ελληνικού.

Την ξενάγηση πραγματοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Βρισκόμαστε σήμερα στο The Ellinikon Experience Centre, το μεγαλύτερο και πιο τεχνολογικά προηγμένο Κέντρο Επισκεπτών αστικής ανάπτυξης στον κόσμο. Το Experience Centre αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο το όραμά μας. Γι’ αυτό λοιπόν σας καλώ όλους να έρθετε εδώ και να το ζήσετε μαζί μας».

Το The Ellinikon Experience Centre επισκέφθηκαν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Νικόλαος Ταγαράς, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι από τον πολιτικό κόσμο και την τοπική αυτοδιοίκηση.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

The Ellinikon Experience Centre: Άνοιξε το Κέντρο Επισκεπτών στο Ελληνικό

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News