Business & Finance Πέμπτη 12/05/2022, 14:02
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Grant Thornton: 4ήμερη εργασία τον Αύγουστο για το προσωπικό της στην Ελλάδα

Grant Thornton: 4ήμερη εργασία τον Αύγουστο για το προσωπικό της στην Ελλάδα

Στην καθιέρωση τετραήμερης εργασίας για τον μήνα Αύγουστο έχει προχωρήσει  η Grant Thornton στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματός της «Go Beyond. Move forward together», δίνοντας τέσσερις επιπλέον ημέρες άδειας στο προσωπικό της.

«Η Grant Thornton διατηρεί και ενισχύει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της, αποδεικνύοντας με πράξεις ότι οι άνθρωποί μας παραμένουν το σημαντικότερο κομμάτι του οργανισμού», αναφέρει ο κ. Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton με αφορμή την ανακοίνωση και συνεχίζει: «Επιθυμώντας να ευχαριστήσουμε τα στελέχη μας για την στήριξη και τη δέσμευσή τους, μέσα σε μία ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη περίοδο για όλους, ανακοινώνουμε την υιοθέτηση της τετραήμερης εργασίας για τον Αύγουστο, μίας πρωτοβουλίας που θα συμβάλλει στην καλύτερη ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Για εμάς το “Go Beyond” δεν είναι απλά μία υπόσχεση, αλλά ένα όραμα που μετουσιώνεται σε δράσεις και πράξεις».

Πέραν της καθιέρωσης της τετραήμερης εργασίας για τον Αύγουστο, η Grant Thornton έχει επίσης θεσπίσει τα τελευταία χρόνια και τις «Early Leave days», δηλαδή συγκεκριμένες ημέρες του έτους κατά τις οποίες το προσωπικό αποχωρεί νωρίτερα από την εργασία του, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές αναβαθμίσεις στη μισθολογική πολιτική και τα προνόμια που παρέχει η εταιρεία, καλύπτοντας όλες τις βαθμίδες του προσωπικού, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Η εταιρεία παρέχει επίσης συμβουλευτική γραμμή η οποία προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη σε καθημερινή βάση στο σύνολο του προσωπικού και των οικογενειών τους, ενώ διεξάγει σεμινάρια με ποικίλες θεματολογίες.

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News