Business & Finance Τρίτη 10/05/2022, 10:20 ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Παραδόσεις αγάπης από το efood

Περισσότερα από 15.000 πασχαλινά γεύματα προσφέρθηκαν από την υπηρεσία delivery και την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» σε οικογένειες σε ανάγκη

Παραδόσεις αγάπης από το efood

Γιορτινά γεύματα και χαμόγελα παρέδωσε το φετινό Πάσχα η υπηρεσία delivery efood σε οικογένειες και παιδιά που βιώνουν φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό σε όλη την Ελλάδα. Ενώνοντας για δεύτερη χρονιά τις δυνάμεις της με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», η πλατφόρμα συγκέντρωσε, με την πολύτιμη βοήθεια και γενναιοδωρία των χρηστών της, 10.145 πασχαλινά γεύματα, τα οποία παραδόθηκαν σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Το δεκαπενθήμερο που προηγήθηκε της Κυριακής του Πάσχα, οι χρήστες του efood είχαν τη δυνατότητα να δωρίζουν για τον σκοπό αυτό ένα ευρώ με την ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας, ποσό που κατευθυνόταν σε έναν ειδικό «κουμπαρά» για την εξασφάλιση των πασχαλινών γευμάτων για τους ωφελούμενους της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Μέσα από αυτή την εξαιρετικά απλή διαδικασία, 13.900 χρήστες της πλατφόρμας κατόρθωσαν με τις δωρεές τους να στρώσουν το τραπέζι σε 299 οικογένειες και παιδιά, κάνοντας πράξη το μήνυμα της γιορτής της αγάπης και της προσφοράς.

Η ενέργεια αυτή του efood εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς Love Delivered, μέσω του οποίου η υπηρεσία συνεργάζεται με φορείς, ώστε να υποστηρίζει έκτακτους ή διαρκείς κοινωνικούς σκοπούς, πιστή στη δέσμευσή της να επιστρέφει στην κοινωνία και να προσφέρει στην κοινωνία και το περιβάλλον. Παράλληλα, οι χρήστες του efood έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν μέσω της παραγγελίας τους σε επιλεγμένες δράσεις, αξιοποιώντας τις ενέργειες Love Delivered που προωθεί η πλατφόρμα. Άλλωστε, καμία ενέργεια προσφοράς δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την εμπιστοσύνη και έμπρακτη συμβολή των χρηστών της υπηρεσίας και την επίδειξη ομαδικού πνεύματος και θέλησης για προσφορά από τους ανθρώπους του efood.

Πρόσφατα, η υπηρεσία delivery ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά προσφοράς των χρηστών και για την υποστήριξη των ανθρώπων που εγκατέλειψαν την εμπόλεμη Ουκρανία και αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο στη χώρα μας. Σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και με την εντυπωσιακή στήριξη των χρηστών του, το efood συγκέντρωσε τις 20.200 δωρεές των χρηστών, τις οποίες διπλασίασε, προσφέροντας άμεση οικονομική βοήθεια ύψους 34.696 ευρώ για την υποδοχή, στέγαση και κάλυψη των βασικών αναγκών των προσφύγων από την Ουκρανία.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News