ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο ΤΧΣ ο Φώτης Κουρμούσης

Στο ΤΧΣ ο Φώτης Κουρμούσης

Ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας αναλαμβάνει ο Φώτης Κουρμούσης. Η τοποθέτηση του Φώτη Κουρμούση είναι σε συνέχεια της αποχώρησης του κ. Ιορδάνη Αϊβάζη, ο οποίος έχει την παραίτησή του.
 
Ο κ. Κουρμούσης διατέλεσε Ειδικός Γραμματέας στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, καθώς και Ειδικός Σύμβουλος σε παραγωγικά Υπουργεία.  Ακόμα έχει εργαστεί στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.  Στον ιδιωτικό τομέα έχει διατελέσει εμπειρογνώμονας σε μεγάλους οργανισμούς, όπως σε τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες για θέματα αειφόρου ανάπτυξης (ESG).
 
Ο κ. Φώτης Κουρμούσης είναι κάτοχος πτυχίου Περιβαλλοντικής Διαχείρισης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, καθώς και μεταπτυχιακών πτυχίων Στρατηγικής-Ηγεσίας και Διακυβέρνησης Τραπεζών από το Oxford SAID Business School, Εταιρικής Διακυβέρνησης από το INSEAD Business School και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ALBA Graduate Business School-The American College of Greece.  Επιπλέον κατέχει PhD Μηχανικής από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News