Business & Finance Δευτέρα 4/04/2022, 19:34
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Real Consulting: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 60% του μετοχικού κεφαλαίου της Cloudideas Gmbh

Η εισηγμένη με την εξαγορά του 60% των μετοχών της Cloudideas επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Γερμανία,

Real Consulting: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 60% του μετοχικού κεφαλαίου της Cloudideas Gmbh

Την ολοκλήρωση της εξαγοράς του 60% του μετοχικού κεφαλαίου της Cloudideas Gmbh έναντι 741 χιλ. ευρώ ανακοίνωσε η Real Consulting.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε συνέχεια της ανακοίνωσης υπογραφής σύμβασης εξαγοράς του 60% των μετοχών της CLOUDIDEAS GmbH που δημοσίευσε στις 19.10.2021, πως στις 01.04.2022 ολοκληρώθηκε η συναλλαγή σύμφωνα με τους προβλεπόμενους στη σύμβαση όρους.

Το τίμημα εξαγοράς της CLOUDIDEAS GmbH διαμορφώθηκε τελικά στο ποσό των 741 χιλ. ευρώ έναντι του αρχικού συμφωνηθέντος τιμήματος των 800 χιλ. ευρώ, βάση των ειδικότερων όρων και προϋποθέσεων για την διαμόρφωση της καθαρής θέσης της CLOUDIDEAS GmbH στις 31.12.2021.

Η REAL CONSULTING με την εξαγορά του 60% των μετοχών της CLOUDIDEAS επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Γερμανία, διευρύνοντας ταυτόχρονα το portfolio υπηρεσιών και λύσεων που προσφέρει στους πελάτες της, επενδύοντας στην κορυφαία – σε διεθνές επίπεδο – πλατφόρμα CRM της Salesforce.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένος συνεργάτης Salesforce, εδρεύει στην Φρανκφούρτη και διατηρεί γραφεία στο Ντίζελντοφ της Γερμανίας. Περισσότερα από 20 πιστοποιημένα στελέχη υψηλής εξειδίκευσης και δεξιοτήτων καλύπτουν όλο το εύρος λύσεων Salesforce, και συγκεκριμένα τις λύσεις Sales Cloud, Service Cloud, Community Cloud, Marketing Cloud, Pardot και Commerce Cloud από την ανάλυση των επιχειρησιακών ιδιαιτεροτήτων, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της βέλτιστης λύσης έως και την παροχή managed services.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Γερμανία: Υπό κρατικό έλεγχο προσωρινά η Gazprom Germania

Μπαράζ εξαγορών από ελληνικά funds: Τι ψάχνουν, ποια είναι η στρατηγική τους

Χρηματιστήριο: Παρέμεινε σε ανοδική τροχιά με υποτονική άνοδο 0,31% και χαμηλό τζίρο 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News