ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σηκώνει ρολά στην Κηφισίας η TBI Bank

Σηκώνει ρολά στην Κηφισίας η TBI Bank

Την 1η Απριλίου ξεκινά την δραστηριότητά της στην Ελλάδα η TBI Bank μετά την αδειοδότησή της από την ΤτΕ, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της τελευταίας προς την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών αλλά και το υπουργείο Ανάπτυξης.

Η TBI Bank είναι μία από τις αναπτυσσόμενες τράπεζες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με ισχυρή παρουσία στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία η οποία επικεντρώνεται στο λεγόμενο inclusive banking και την αγορά του «αγόρασε τώρα – πλήρωσε αργότερα» (buy now, pay later – BNPL).

Τις δυο τελευταίες δεκαετίες απέκτησε τεχνογνωσία στο phygital (φυσική και ψηφιακή παρουσία), αναπτύσσοντας online παρουσία σε συνδυασμό με φυσικά καταστήματα. Το πελατολόγιό της αριθμεί σήμερα 2 εκατομμύρια άτομα.

Το ελληνικό φυσικό υποκατάστημα θα ανοίξει τις θύρες του στα αρχές του επόμενου μήνα στην οδό Κηφισίας 196 στο Χαλάνδρι και παράλληλα θα λανσαριστεί και η ψηφιακή πλατφόρμα της τράπεζας. Σύντομα θα παρουσιάσει και τα γενικά προγράμματα δανειοδότησης αλλά και την κάρτα ΝΕΟΝ, ενώ τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της θα είναι διαθέσιμα στους Έλληνες πελάτες online, μέσα από την εφαρμογή της TBI στο κινητό, στην ιστοσελίδα της αλλά και τηλεφωνικά μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης πελατών.

Διευθύνων σύμβουλος της TBI είναι ο Petr Baron ενώ επικεφαλής στην Ελλάδα είναι ο Κώστας Τοβίλ.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News