Business & Finance Τετάρτη 23/03/2022, 10:54
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Βελτίωση των αποτελεσμάτων της το 2021

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Βελτίωση των αποτελεσμάτων της το 2021

Βελτιωμένα σε σχέση με το 2020 ήταν τα αποτελέσματα της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική το 2021, σε μια χρονιά που όπως επισημαίνει η εταιρεία ενίσχυσε περαιτέρω την παρουσία στην ασφαλιστική αγορά. 

Συγκεκριμένα, η συνολική παραγωγή ανήλθε 61 εκ. ευρώ, πετυχαίνοντας αύξηση παραγωγής σε όλες τις γραμμές λειτουργίας της. Η σημαντικότερη ανάπτυξη σημειώθηκε στον κλάδο Πυρός, με το ποσοστό αύξησης σε σχέση με το 2020 να ξεπερνάει  το 10% και στον κλάδο Υγείας όπου το ποσοστό αύξησης ανήλθε στο 31%.

Παράλληλα, κατέβαλε στους ασφαλισμένους για το έτος 2021, αποζημιώσεις που ξεπέρασαν τα 24 εκ. ευρώ, διατηρώντας ως βασική προτεραιότητά της τη δίκαιη και άμεση αποζημίωση. 

Όπως αναφέρει η εταιρεία στο δελτίο της, το 2021 προχώρησε σε περαιτέρω εμπλουτισμό της γκάμας της, με προϊόντα όπως το ΜΙΝΕΤΤΑ.electrify, το οποίο συμπεριλαμβάνει εξειδικευμένες καλύψεις για ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα, αλλά και το HOME Pack Βραχυχρόνιας Μίσθωσης για ενοικιαζόμενες κατοικίες τύπου bnb.

«Η προσήλωση της Εταιρείας στις βασικές αρχές της, όπως η ταχύτατη αποζημίωση και η ανθρωποκεντρική εξυπηρέτηση, έχει ως  αποτέλεσμα τη συνεχή αύξηση των συνεργασιών με διαμεσολαβητές, καθώς και τη διατήρηση της μακροχρόνιας εμπιστοσύνης των ασφαλισμένων της, με το σχετικό ποσοστό να  ανέρχεται στο 90%. Ο υψηλός δε δείκτης φερεγγυότητας (SCR) ο οποίος προσεγγίζει το 160%, της παρέχει  τη δυνατότητα αναβάθμισης και επέκτασης υπηρεσιών και προγραμμάτων, προς όφελος των ασφαλισμένων», καταλήγει η ανακοίνωση.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News