Business & Finance Τετάρτη 2/03/2022, 17:01
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΜΙΝΕΤΤΑ: Νέα διάψευση για επαφές με ξένα funds

Μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρείες

ΜΙΝΕΤΤΑ: Νέα διάψευση για επαφές με ξένα funds

Τα σενάρια περί επαφών με εκπροσώπους πολυεθνικών εταιρειών για την πώληση της ΜΙΝΕΤΤΑ διέψευσε η διοίκηση της ασφαλιστικής εταιρείας. 

«Τόσο οι μέτοχοι όσο και η Διοίκηση της Εταιρίας διαψεύδουν ρητά και κατηγορηματικά τα περί συζητήσεων με εκπροσώπους πολυεθνικών ομίλων, αλλά και με οποιονδήποτε άλλον, περί πώλησης της επιχείρησης μας» διαβεβαίωσε, χαρακτηριστικά. 

Και πρόσθεσε: «Εκτιμώντας την σχεδόν 50χρονη δυναμική και την ευρωστία της εταιρίας, καθώς και τις θετικές προοπτικές της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την ανοδική πορεία της Εταιρίας, τόσο οργανικά, με την περαιτέρω υποστήριξη του μεγάλου και δυναμικού δικτύου των συνεργατών μας, όσο και λειτουργικά, με την ανάπτυξη και άλλων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών που θα ισχυροποιήσουν περαιτέρω τη θέση μας». 

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικούς μήνες, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επαφές με το επενδυτικό κεφάλαιο CVC Capital Partners.  

Η ΜΙΝΕΤΤΑ αποτελεί μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα. Ιδρυτής ήταν ο Παναγιώτης Μινέτας το 1973. Σήμερα η εταιρεία βρίσκεται υπό τον έλεγχο της οικογένειας Θεοχαράκη. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News