Business & Finance Πέμπτη 24/02/2022, 13:00
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Wolt: Νέα dark stores σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

H Wolt φέρνει τα ψώνια του σούπερ μάρκετ στην πόρτα των καταναλωτών.

Wolt: Νέα dark stores σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τρία νέα dark stores προστέθηκαν στο δίκτυο του Wolt Market, στο πλαίσιο της γεωγραφικής επέκτασης της υπηρεσίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το νέο dark store στη Γλυφάδα εξυπηρετεί ήδη τα νότια προάστια της Αθήνας, ενώ το dark store της Κατεχάκη εξυπηρετεί τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες στις περιοχές του κέντρου της πρωτεύουσας.

Ταυτόχρονα, ένα νέο dark store άνοιξε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Με το δίκτυο dark stores του Wolt Market, οι πελάτες της υπηρεσίας διανομής Wolt μπορούν να έχουν στην πόρτα τους τα ψώνια του supermarket σε λίγα λεπτά, επτά ημέρες την εβδομάδα, από τις 08:00 έως τις 00:00.

Στα ηλεκτρονικά ράφια του Wolt Market προσφέρονται πάνω από 2.500 κωδικοί, ενώ προστίθενται και νέες ετικέτες έτσι ώστε να εξυπηρετούνται όλες οι ανάγκες των καταναλωτών.

Το μενού συνοδεύεται από φωτογραφίες απλοποιώντας τις αγορές, ενώ μέσω του live tracking της εφαρμογής παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας της παραγγελίας σε ζωντανό χρόνο. Μάλιστα, σε περίπτωση που χρειαστεί, όσοι κάνουν τα ψώνια τους στο Wolt Market μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery.

Οι συναλλαγές στη Wolt γίνονται τόσο με κάρτα, όσο και με μετρητά, με τους πελάτες να μπορούν να προγραμματίσουν την παράδοση σε ημέρα και ώρα που τους εξυπηρετεί.

Οι περιοχές που εξυπηρετούνται από το νέο dark store στη Γλυφάδα είναι Άλιμος, Αργυρούπολη, Βάρη, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα και Ελληνικό, από το dark store στην Κατεχάκη οι περιοχές Αμπελόκηποι, Γαλάτσι, Ζωγράφου, Κυψέλη, Παπάγου, Χολαργός και Ψυχικό και από το dark store στο κέντρο της Θεσσαλονίκης οι περιοχές Αμπελόκηποι, Άνω Πόλη, Βαρδάρης, Εύοσμος, Κέντρο, Kορδελιό, Πολίχνη, Σταυρούπολη και Συκιές.

Η Ελλάδα είναι μία από τις πρώτες χώρες στις οποίες η Wolt επένδυσε στην ανάπτυξη ενός δικτύου dark stores. Το δίκτυο αυτό λειτουργεί συμπληρωματικά στο online delivery προϊόντων λιανικής, εμπλουτίζοντας τις διαθέσιμες επιλογές μέσω του Wolt Market.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News