Business & Finance Πέμπτη 17/02/2022, 14:21
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lamda Development: Η Ελένη Βρεττού αναλαμβάνει Chief Strategy & IR Officer

Lamda Development: Η Ελένη Βρεττού αναλαμβάνει Chief Strategy & IR Officer

Την ένταξη της Ελένης Βρεττού από την Τράπεζα Πειραιώς στο δυναμικό της, ανακοίνωσε η Lamda Development.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η κ. Βρεττού διορίζεται ως Chief Strategy & IR Officer στην εταιρεία και τα καθήκοντά της τα αναλαμβάνει από την 1η Μαΐου του 2022. 

Το προφίλ 

Η Ελένη Βρεττού έχει περισσότερα απο 20 χρόνια εμπειρία στον τραπεζικό τομέα τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Έως σήμερα ήταν μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας Πειραιώς ως Ανώτερη Γενική Διευθύντρια, Chief of Corporate and Investment Banking. 

Προηγουμένως, είχε επιτελικές θέσεις στον πολυεθνικό όμιλο της HSBC στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ έχει εργαστεί παλαιότερα και στους τομείς του Risk και M&A στην Αμερική. Έχει πτυχίο Bachelor of Science in Economics από το The Wharton School του University of Pennsylvania.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, διαθέτει τη διεθνή εμπειρία και τις δεξιότητες που απαιτούνται για τον αναβαθμισμένο ρόλο του IR και της ευρύτερης στρατηγικής προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξανομένες ανάγκες της εταιρείας και όπως υπογραμμίζεται θα συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση του έργου του Ελληνικού στην επενδυτική κοινότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

moneyreview.gr

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News