Business & Finance Δευτέρα 14/02/2022, 10:00 ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Gastrophysics και οι απροσδόκητες αλλαγές στις τάσεις στην εστίαση

Gastrophysics και οι απροσδόκητες αλλαγές στις τάσεις στην εστίαση

H τελευταία διετία ήταν από τις πιο απαιτητικές και ασταθείς που γνώρισε ποτέ ο τομέας της εστίασης και της φιλοξενίας. Βγαίνοντας σταδιακά από την πανδημία νέες προκλήσεις διαμορφώνουν τις κουζίνες του μέλλοντος. Πού κατευθύνεται η βιομηχανία της εστίασης; Πόσο έχουν αλλάξει οι ανάγκες και προσδοκίες που έχουν οι πελάτες από τα εστιατόρια, και ποιες είναι οι νέες πρακτικές και οι απροσδόκητες τάσεις που θα δούμε να αναδύονται; 

Ειδικοί της καινοτομίας και της μαγειρικής τεχνολογίας θα παρουσιάσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα εστιατόρια και τις πρακτικές που αναβαθμίζουν την εμπειρία στο Restaurant Management Conference που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, από την Boussias

Ο Charles Spence, Professor of Experimental Psychology, του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης γνωστός ως ο «επιστήμονας που αλλάζει τον τρόπο που τρώμε», έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της δουλειάς του στο σχεδιασμό εμπειριών φαγητού, όπου συμμετέχουν όλες οι αισθήσεις κι έχει ετοιμάσει μια συναρπαστική ομιλία με τίτλο «Γαστροφυσική: Η νέα επιστήμη της γεύσης και τι σημαίνει για τον τομέα της φιλοξενίας/εστιατορίων».  

Περισσότερες εξελίξεις για την κουζίνα του μέλλοντος θα παρουσιάσει η Εlzelinde van Doleweerd από την Ολλανδία, η οποία θα αναφερθεί στα εργαλεία που έχουν οι σεφ -μέσω τεχνικών ζύμωσης- να δημιουργούν ενδιαφέρουσες γευστικές εμπειρίες υιοθετώντας παράλληλα μια βιώσιμη στάση απέναντι στα απόβλητα τροφίμων των εστιατορίων, ενώ ο Ricardo Montes de oca από την Βαρκελώνη θα αναπτύξει τις πρωτοποριακές εξελίξεις στην κατασκευή 3D εκτυπωτών για τρόφιμα και τη χρήση τους στην καταπολέμηση της σπατάλης τροφίμων.

Ο Dr Johnny Drain, ο οποίος συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο την ακαδημαϊκή του ιδιότητα με την εμπειρία του από κουζίνες με αστέρια Michelin, βοηθά σεφ από όλο τον κόσμο να δημιουργούν καινοτόμα γευστικά πιάτα, από τη σκηνή του συνεδρίου θα αναπτύξει τις επερχόμενες αλλαγές στις τάσεις, όπως η άνοδος των pop-ups, αλλά και η αποδοτική ανάπτυξη των μενού.

Πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον event που συγκεντρώνει τους πιο επιδραστικούς επαγγελματίες του χώρου, ηγέτες στον κλάδο των εστιατορίων, chefs και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων, σχεδιασμού και μάρκετινγκ, που ενδιαφέρονται για το πώς θα βελτιώσουν την επιχείρησή τους και θα την καταστήσουν βιώσιμη.

Επισκεφθείτε το Restaurant Management Conference και κλείστε άμεσα τη θέση σας δωρεάν, εφόσον είστε στέλεχος εστιατορίου.  

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News