Business & Finance Παρασκευή 28/01/2022, 18:07
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Premia Properties: «Πρώτη επίσημη» του ομολογιακού δανείου στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Premia Properties: «Πρώτη επίσημη» του ομολογιακού δανείου στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Οργανωμένη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών του πρώτου εταιρικού ομολόγου της Premia Properties, το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα μέλη της διοίκησης και στελέχη της εταιρείας.

O πρόεδρος της εταιρείας Ηλίας Γεωργιάδης κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης χτυπώντας το παραδοσιακό καμπανάκι.

Υποδεχόμενος τους εκπροσώπους της εταιρείας, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης, αναφέρθηκε στο νέο εγχείρημα της Premia Properties υπενθυμίζοντας πως λίγους μήνες πριν, η διοίκηση της εταιρείας κήρυξε για πρώτη φορά την έναρξη της συνεδρίασης μετά την τότε επιτυχημένη ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού της κεφαλαίου.

Τους χιλιάδες ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές που εμπιστεύτηκαν την Premia Properties ευχαρίστησε ο πρόεδρος της εταιρείας Ηλίας Γεωργιάδης προσθέτοντας:

«Το ομόλογο αυτό θα βοηθήσει το όραμα, την στρατηγική και τις νέες επενδύσεις της Premia Properties. Εμπιστευόμαστε την ελληνική οικονομία και το ελληνικό Χρηματιστήριο και αυτός είναι ο λόγος που σήμερα βρισκόμαστε εδώ. Θα συνεχίσουμε “χτίζοντας” μία εταιρεία με ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Για την επιτυχία αυτή ευχαριστώ θερμά το Χρηματιστήριο Αθηνών, τους αναδόχους και όλα τα στελέχη της εταιρείας που συνετέλεσαν στην επιτυχία αυτή».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Premia Properties Kωνσταντίνος Μαρκάζος σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Είμαστε μία νέα εταιρεία και προσπαθούμε να αναπτυχθούμε σεβόμενοι τους θεσμούς. Σύντομα θα μετατραπούμε σε ΑΕΕΑΠ, ο σεβασμός απέναντι στους επενδυτές μας, το Χρηματιστήριο και όλους τους θεσμούς είναι κυρίαρχος για εμάς. Μαζί με τους μετόχους μας αποτελούμε μία ισχυρή ομάδα και όλοι μαζί θα πετύχουμε τα επόμενα βήματά μας».

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News