Business & Finance Πέμπτη 27/01/2022, 07:13
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αττική Οδός: Λειτουργεί κανονικά από τις 8, χωρίς διόδια έως την Κυριακή

Αττική Οδός: Λειτουργεί κανονικά από τις 8, χωρίς διόδια έως την Κυριακή

Σε λειτουργία τίθενται από τις 8 το πρωί της Πέμπτης και τα υπόλοιπα τμήματα της Αττικής Οδού, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται πλήρως σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας, οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων σε περιφερειακές οδούς.

Επίσης, βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων. Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα.

Η εταιρεία παρακαλεί τους οδηγούς τους να τα παραλάβουν και προς διευκόλυνσή τους πραγματοποιεί δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00.

Διαψεύδει η Αττική Οδός ότι αρνήθηκε το αίτημα της Τροχαίας να κλείσει 

Εν τω μεταξύ, η εταιρεία, με ανακοίνωσή της διαψεύδει κατηγορηματικά την πληροφορία που έχει μεταδοθεί ότι ζητήθηκε από την Τροχαία να κλείσει η Αττική Οδός στις 10.00 π.μ. της Δευτέρας και η εταιρεία δεν το δέχθηκε.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News