Business & Finance Δευτέρα 24/01/2022, 16:44
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aegean: Ακυρώσεις πτήσεων λόγω της κακοκαιρίας

Aegean: Ακυρώσεις πτήσεων λόγω της κακοκαιρίας

Αλλαγές στον προγραμματισμό μιας σειράς πτήσεων ανακοίνωσε η Aegean, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα, η οποία πλήττει από το πρωί την Αττική. 

Συγκεκριμένα, η ελληνική εταιρεία ακύρωσε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από το μεσημέρι της Δευτέρας έως το μεσημέρι της Τρίτης στις 12.00. 

Εξαίρεση αποτελούν μόνο τα παρακάτω δρομολόγια, και αυτό εφόσον οι καιρικές συνθήκες επιτρέψουν τη διεξαγωγή τους:

 Aegean: Ακυρώσεις πτήσεων λόγω της κακοκαιρίας-1

Από το μεσημέρι της Τρίτης, θα πραγματοποιηθεί νέο τροποποιημένο πρόγραμμα δρομολογίων ενώ σχετικές ακυρώσεις και τροποποιήσεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν και την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.   

Για τους επιβάτες όλων των πτήσεων που επηρεάζονται από τις έκτακτες αυτές συνθήκες, σήμερα και αύριο (24 και 25 Ιανουαρίου 2022) παρέχεται ήδη η δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίων χωρίς rebooking fees. 

Για την αποφυγή επιπρόσθετης ταλαιπωρίας οι επιβάτες παρακαλούνται πριν την μετάβασή τους προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τα λοιπά αεροδρόμια αναχώρησης των πτήσεων τους, όπως ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της AEGEAN  (www.aegeanair.com) και της Olympic Air (www.olympicair.com). 

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Πολλαπλά προβλήματα στην Αττική Οδό – Ανακοίνωση της εταιρείας για τις καθυστερήσεις

ΟΑΣΑ: Αποσύρονται λεωφορεία και τρόλεϊ

Κακοκαιρία: Ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News