ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Νέο deal στα ακίνητα στο Μαρούσι: Ποιο κτίριο αγόρασε η Trastor

Νέο deal στα ακίνητα στο Μαρούσι: Ποιο κτίριο αγόρασε η Trastor

Κτίριο γραφείων, που ανήκε στην τεχνική εταιρεία Σητεία απέκτησε, μέσω εκποίησης, η Trastor ΑΕΕΑΠ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Moneyreview.gr. Η εταιρεία, που επιδιώκει να διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της με νέα, ποιοτικά, ακίνητα, απέκτησε το κτίριο έναντι τιμήματος 2,351 εκατ. ευρώ, με την τιμή εκκίνησης να διαμορφώνεται σε 1,8 εκατ. ευρώ.

Το κτίριο γραφείων βρίσκεται στην οδό Χειμάρας 9, κατασκευάστηκε το 1981 και διαθέτει συνολική επιφάνεια 2,1 χιλ. τ.μ., συμπεριλαμβανομένων υπογείων (744 τ.μ.) και άλλων χώρων (265,82 τ.μ.).

Νέο deal στα ακίνητα στο Μαρούσι: Ποιο κτίριο αγόρασε η Trastor-1

Το deal της Trastor ανεβάζει τον «πυρετό» για αναζήτηση και στην περιοχή του Αμαρουσίου, ποιοτικών επαγγελματικών ακινήτων. Αυτό γίνεται αντιληπτό, εάν ληφθεί υπόψη ότι απέναντι από το ακίνητο της Χειμάρας 9 βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της πρώην Kodak που απέκτησε τον Φεβρουάριο του 2021 η Noval κοινοπρακτικά με την Brook Lane, όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το Moneyreview.gr. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία εννεαμήνου, το χαρτοφυλάκιο της Trastor περιλαμβάνει 59 ακίνητα συνολικής αξίας 313,5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: 

Trastor: Απέκτησε πλήρη κυριότητα σε ακίνητο στο Μαρούσι

Premia: Το ομολογιακό των 100 εκατ. ευρώ και ο στόχος για ακίνητα 1 δισ. ευρώ

Real estate: Μεγάλες επενδύσεις από ελληνικές φαρμακευτικές

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News