ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Miele ανέθεσε την αποθήκευση και διανομή των προϊόντων της στη SARMED

Η Miele ανέθεσε την αποθήκευση και διανομή των προϊόντων της στη SARMED

Συμβάσεις με τρεις μεγάλες πολυεθνικές υπέγραψε η εταιρεία third party logistics (3PL), SARMED. Η θυγατρική της Miele στην Ελλάδα ξεκινά συνεργασία με τη SARMED για τη διαχείριση του συνόλου των προϊόντων της σε επίπεδο αποθήκευσης, διαλογής και διανομής των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα για τα φυσικά καταστήματα, τις B2B καθώς και B2C συνεργασίες (home deliveries), αλλά και την υποστήριξη των e-shop που είναι προτεραιότητα για την Miele Hellas. Κύριος στόχος των υπηρεσιών αυτών είναι τα προϊόντα να καταλήξουν στους τελικούς πελάτες στον μικρότερο δυνατό χρόνο, προσφέροντας ποιοτική εξυπηρέτηση.

Οι εταιρείες third party logistics όπως η SARMED παρέχουν υπηρεσίες σημείων ενιαίας εξυπηρέτησης στους πελάτες τους που αφορά εξωτερικές (ή τρίτες) υπηρεσίες μεταφοράς, αποθήκευσης και λοιπές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως ανασυσκευασία, ετικετοποίηση, εισπράξεις, αντικαταβολές, κ.λπ., είτε για ένα μέρος είτε για ολόκληρη την λειτουργία της εφοδιαστικής τους αλυσίδας. Στόχος είναι τα προϊόντα των πελατών τους να καταλήξουν στον τελικό χρήστη στον μικρότερο δυνατό χρόνο με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και στην βέλτιστη ποιότητα, με εξειδίκευση ανάλογα με τις ενίοτε απαιτήσεις. Έτσι η επιλογή της SARMED από τη Miele σηματοδοτεί την εξασφάλιση μιας ακόμη πολυεθνικής στο χαρτοφυλάκιο της ελληνικής εταιρείας το οποίο περιλαμβάνει ξένους ομίλους όπως η Unilever, η P&G η 3Ε, η IBM, η Yamaha, η Piaggio, η Pernod Ricard και άλλους.

Παράλληλα, η SARMED ανανέωσε τη συνεργασία της με την Barilla Hellas για το μεταφορικό της έργο από τις εγκαταστάσεις της στη Θήβα προς το δίκτυο πωλήσεών της ανά την Ελλάδα και την FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ για μέρος του μεταφορικού της έργου για την εξυπηρέτηση του πελατολογίου της σε περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας.

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News