Business & Finance Τρίτη 21/12/2021, 17:58
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lamda Development: Ο κ. Ιωάννης Ζαφειρίου στο διοικητικό συμβούλιο 

Lamda Development: Ο κ. Ιωάννης Ζαφειρίου στο διοικητικό συμβούλιο 

Τον διορισμό του κ. Ιωάννη Ζαφειρίου στο διοικητικό συμβουλιό της, ανακοίνωσε η Lamda Development, ο οποίος διορίσθηκε ως ανώταο ανεξάρτητο μέλος. 

Αναλυτικότερα:

«Η εταιρεία Lamda Development S.A. (η “Εταιρεία”), σύμφωνα με τον Κανονισμό 596/2014/ΕΕ και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ανακοινώνει ότι κατ’ εφαρμογή των διατάξεων 2.2.21 και 2.2.22 του Ελληνικού Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την 07.12.2021 ομόφωνα αποφασίστηκε ο διορισμός του κ. Ιωάννη Ζαφειρίου ως Ανώτατου Ανεξάρτητου μέλους (Senior Independent Director) του Διοικητικού Συμβουλίου».

Στο μεταξύ προσφάτως η εταιρεία είχε προχωρήσει σε αλλαγές σε επίπεδο στελεχών.

Οι αλλαγές σχετίζονταν με θέσεις που αφορούν το κομμάτι των κατασκευών, ενώ παράλληλα υπήρξε και μια αποχώρηση από το τμήμα ανάπτυξης της εταιρείας. Η εισηγμένη ανοίγει περαιτέρω τον βηματισμό της, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, για την υλοποίηση των εργασιών στο Ελληνικό, με τον Δημήτρη Κίτσιο που αναλαμβάνει, από τα μέσα Ιανουαρίου, το ρόλο του Chief Infrastructure & Controls Officer να διαθέτει μακρά εμπειρία στη διαχείριση μεγάλων έργων.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Ζωντανό, που αφήνει το ρόλο του Chief Construction and Planning Officer, παρέμεινε ως σύμβουλος διοίκησης, παρέχοντας την τεχνογνωσία του.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Lamda Development: Ο Δημήτρης Κίτσιος αναλαμβάνει ρόλο Chief Infrastructure

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News