Business & Finance Δευτέρα 13/12/2021, 10:35
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Εκτιμήσεις για κύκλο εργασιών άνω των 50 εκατ. ευρώ το 2021

Το Epsilon Smart, η λύση Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της , ξεπέρασε τις 50.000 συνδρομές

Epsilon Net: Εκτιμήσεις για κύκλο εργασιών άνω των 50 εκατ. ευρώ το 2021

Για διαμόρφωση του κύκλου εργασιών της υψηλότερα των 50 εκατ. ευρώ το 2021, κάνει λόγο η Epsilon Net, επιβεβαιώνοντας επί της ουσία τις αρχικές προβλέψεις τις διοίκησης. Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία κάνει λόγο μια μια χρονιά ορόσημο, καθώς ο κύκλος εργασιών αυτός θα έχεισημαντική επίδραση στην αύξηση της κερδοφορίας.

Παράλληλα επιτυγχάνεται αξιοσημείωτη ποσοτική & ποιοτική διεύρυνση της πελατειακής βάσης, η οποία είναι μια από τις βασικότερες στοχεύσεις του μεσοπρόθεσμου σχεδιασμού της διοίκησης, αφού θα αποτελέσει την αφετηρία για τον νέο αναπτυξιακό κύκλο του oμίλου, τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα ομάδα των προϊόντων της σειράς Epsilon Smart της μητρικής εταιρίας, η οποία αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη web λύση του Ομίλου για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και τη διασύνδεση με την πλατφόρμα my DATA της ΑΑΔΕ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις & τους ελευθέρους επαγγελματίες, έχει ήδη ξεπεράσει ήδη τις 50.000 συνδρομές σε έναν περίπου χρόνο λειτουργίας και συνεχίζει την πορεία της σε καθημερινή βάση, με αντίστοιχα αυξητικό ρυθμό (www.epsilonsmart.gr).

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Epsilon Smart, εγγυάται την εύκολη εκπλήρωση των υποχρεώσεων των Ηλεκτρονικών Βιβλίων, την online διασύνδεση με τον λογιστή ή/και την τράπεζα, την έκδοση παραστατικών και την οργάνωση των καθημερινών εργασιών μιας επιχείρησης, με αυτόματα συνεχή updates εκδόσεων, χωρίς να απαιτούνται επιπλέον επενδύσεις σε εξοπλισμό. Λειτουργεί σε Web περιβάλλον, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αξιοπιστία της Microsoft και τις τεχνολογικές δυνατότητες του Microsoft Azure.

Με έμφαση στην ευκολία χρήσης και την απομακρυσμένη πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή, η λύση είναι διαθέσιμη σε όλες τις Android & iOS συσκευές, λειτουργώντας σε PC, laptop, tablet και smartphone. Παράλληλα, συνδέεται online με όλες τις
λογιστικές εφαρμογές του Ομίλου Epsilon Net, δημιουργώντας ένα ενιαίο σύστημα με τις εφαρμογές του λογιστή, χωρίς τις πολύπλοκες παραδοσιακές διαδικασίες ανταλλαγής αρχείων μέσω γέφυρας, κάτι που προσθέτει σημαντικά
σε αξιοπιστία και ευκολία διαχείρισης των πληροφοριών, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι οι λογιστικές εφαρμογές της EPSILON NET κατέχουν ήδη το συντριπτικά μεγαλύτερο μερίδιο στα λογιστικά- φοροτεχνικά γραφεία.

Επιπλέον, είναι άξιο αναφοράς ότι το Epsilon Smart, με το συνδυασμό της χρήσης του Epsilon Digital, του πιστοποιημένου παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Epsilon Net, δίνει τη δυνατότητα υπαγωγής σε όλο το πλαίσιο των φορολογικών κινήτρων που έχουν θεσπιστεί από την ΑΑΔΕ, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη λύση, τόσο για τις χονδρικές όσο και
τις λιανικές πωλήσεις, δίνοντας την δυνατότητα για πλήρη αντικατάσταση της χρήσης ταμειακής μηχανής ή φορολογικού μηχανισμού.

Η σημαντική επιτυχία της συγκεκριμένης σειράς προϊόντων, ορίζει την ηγετική θέση του Ομίλου και στην πολυάριθμη ομάδα των μικρών επιχειρήσεων που μέχρι σήμερα η πλειονότητά τους δεν αξιοποιούσε συστήματα Business Software στην καθημερινή τους λειτουργία. Λόγω της συγκεκριμένης επιτυχίας, αλλά και του συνολικού σχεδιασμού για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των
επιχειρήσεων που αναμένεται να ενισχυθεί ιδιαίτερα από τα κονδύλια του Ταμείου Ανάπτυξης και του ΕΣΠΑ 2021-2027, εκτιμάται ότι τα επόμενα έτη, εκτός από τα σημαντικά επαναλαμβανόμενα έσοδα, θα επιτευχθεί και σημαντική άνοδος του εσόδου ανά πελάτη, μέσω της προώθησης νέων εξειδικευμένων υποσυστημάτων (module) και υπηρεσιών.

Με βάση όλα τα παραπάνω και την επιτυχή ολοκλήρωση των στρατηγικών εξαγορών του 2020 και 2021, η εκτίμηση της διοίκησης είναι ότι το σύνολο των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους, που εξυπηρετούν οι εταιρίες του oμίλου, θα ξεπεράσει τον αριθμό των 100.000 πελατών στο τέλος της τρέχουσας χρήσης.

Η σημαντική αύξηση της πελατειακής βάσης, αποτελεί την αφετηρία για την επίτευξη σημαντικού ύψους ετήσιων επαναλαμβανόμενων εσόδων και αυξανόμενων θετικών λειτουργικών ταμειακών ροών, οι οποίες είναι η βάση για τη συνεχή αναπτυξιακή πορεία του oμίλου Epsilon Net.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News