Business & Finance Παρασκευή 3/12/2021, 10:19
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Premia: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά κτιρίου με 58 εξοπλισμένα διαμερίσματα στον Πειραιά

Πρόκειται για την πρώτη επένδυση της Premia Properties, στον κλάδο των serviced apartments

Premia: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά κτιρίου με 58 εξοπλισμένα διαμερίσματα στον Πειραιά

Την ολοκλήρωση της εξαγορά του ακινήτου στον Πειραιά, ανακοίνωσε η Premia Properties. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εξαγορά έγινε μέσω απόκτησης του 100% των μετοχών των ιδιοκτητριών εταιρειών του ακινήτου. Η αξία της συναλλαγής η οποία ανέρχεται σε 10,2 εκατ. ευρώ καλύφθηκε από κεφάλαια, τα οποία αντλήθηκαν από την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2021.

Tο ακίνητο βρίσκεται στον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου. Πρόκειται για ακίνητο συνολικής επιφάνειας 3.600 τ.μ, το οποίο αποτελείται από 58 πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα (serviced apartments). Το σύνολο των διαμερισμάτων διατίθενται στην εταιρεία Teleperformance Hellas, στο πλαίσιο συνεργασίας της με θυγατρική της Premia Properties η οποία λήγει το 2033. 

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι πρόκειται για την πρώτη επένδυση της Premia Properties, στον κλάδο των serviced apartments, στο πλαίσιο της στρατηγικής συμφωνίας-πλαισίου με την Dimand S.A.

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση η εταιρεία αναφέρει ότι παραμένει προσηλωμένη στην υλοποίηση του φιλόδοξου επιχειρηματικού της σχεδίου το οποίο περιλαμβάνει επενδύσεις σε στρατηγικά αναπτυσσόμενους κλάδους στους οποίους έχει ήδη δυναμική παρουσία, όπως τα κτίρια logistics, εμπορικά κτίρια τύπου big box και κτίρια κοινωνικού χαρακτήρα.

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης:

Premia: Αποκτά 58 διαμερίσματα έναντι 10,2 εκατ. ευρώ

Premia Properties: Τα ποσοστά των βασικών μετόχων μετά την ΑΜΚ

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News