Business & Finance Τρίτη 30/11/2021, 10:08
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Tech4Good: Η τεχνολογία blockchain στηρίζει την ενδυνάμωση των γυναικών άνω των 40

Tech4Good: Η τεχνολογία blockchain στηρίζει την ενδυνάμωση των γυναικών άνω των 40

Μια νέα συνεργασία εγκαινίασαν οι A40s (Ένωση Γυναικών άνω των 40) με την Aidonic, την καινοτόμα πλατφόρμα Social Fundraising, για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών τους προγραμμάτων.

Οι Α40s θα κάνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα χρήση της τεχνολογίας αιχμής Blockchain, ώστε να υποστηρίξουν την συγκέντρωση των απαραίτητων πόρων, με τρόπο διαφανή και αδιάβλητο, για την εφαρμογή των ανθρωπιστικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων τους.

Μέσω της πλατφόρμας Aidonic, οι Α40s θα προσφέρουν στις άνεργες γυναίκες άνω των 40 την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση στους τομείς της Παραδοσιακής Χειροτεχνίας και της Ψηφιακής Υποστήριξης Επιχειρήσεων (Virtual Assistants).

Να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα προσφέρει πλήρη διαφάνεια όσον αφορά την πορεία των χρημάτων καθώς και της εγκυρότητας των οργανισμών / προμηθευτών που συμμετέχουν.

Για την υλοποίηση των προγραμμάτων, η Ένωση Γυναικών άνω των 40 συνεργάζεται με το ftiaxto.gr και με την Άννα Χατζηδάκη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια των A40s με ένα κλικ στον σύνδεσμο https://bit.ly/3rgM0WP, προκειμένου να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες σε γυναίκες άνω των 40 ετών που επιθυμούν να συνεχίσουν την επαγγελματική τους ζωή στις σύγχρονες συνθήκες του επιχειρείν, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News