Business & Finance Δευτέρα 29/11/2021, 22:52
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Κορυφαίοι Leaders στο 17th People Management Executive Seminar

Νέες προσεγγίσεις για την ηγεσία, δείχνουν το δρόμο προς τη δημιουργία τεράστιας αξίας για τις επιχειρήσεις

Κορυφαίοι Leaders στο 17th People Management Executive Seminar

Καθώς το περιβάλλον του χώρου εργασίας μεταβάλλεται διαρκώς, ο ρόλος του κλάδου της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και της Διαχείρισης Ανθρώπων σε εταιρείες και οργανισμούς αλλάζει σήμερα, περισσότερο από ποτέ. Η πρόσφατη κρίση που προκάλεσε η πανδημία, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η χρήση προηγμένων τεχνολογιών στην εργασία (AI, ψηφιακές συνεργατικές πλατφόρμες κ.ά), οι αλλαγές που επιτάσσει στο σύνολο των λειτουργειών η κλιματική αλλαγή, τα νέα μοντέλα εργασίας (απομακρυσμένη εργασία και υβριδικό μοντέλο εργασίας), η ανάδειξη της σημαντικότητας της ψυχικής υγείας και ευεξίας των εργαζομένων, η αποφυγή της επαγγελματικής εξουθένωσης, η συμπερίληψη και η αποδοχή της διαφορετικότητάς αποτελούν την κυρίως agenda των ανθρώπων που ηγούνται των τμημάτων HR, αλλά και όλων των ηγετών και των managers του επιχειρηματικού κόσμου. Μέσα από τι πρίσμα της επιτάχυνσης που απαιτεί η νέα μετά covid -19 εποχή, οι προκλήσεις είναι μεγάλες αλλά και συναρπαστικές. Πώς όμως μπορούν να μετατραπούν σε ευκαιρίες; Με ποιες μεθόδους και ποια νοοτροπία μπορούν οι ηγέτες και οι διευθυντές των οργανισμών να δημιουργήσουν και να αποτυπώσουν αξία για όλους τους stakeholders;

Ποια είναι σήμερα η αξία της διαχείρισης ταλέντων;

Η διαχείριση ταλέντων αναδεικνύεται σήμερα ως μία από τις πλέον επίκαιρες και σημαντικότερες τάσεις στη διαχείριση ανθρώπων. Σε κάθε οργανισμό συναντά κανείς τους εργαζόμενους με αυξημένη επιρροή, οι οποίοι ξεχωρίζουν. Είτε βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» είτε στα «παρασκήνια», ο αντίκτυπος τους είναι προφανής, χωρίς όμως να είναι πάντα ξεκάθαρο ποια χαρακτηριστικά τους κάνουν να διαφέρουν. Η ανάλυση και η αναγνώριση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους, της νοοτροπίας και του τρόπου που αντιλαμβάνονται τις προτεραιότητες, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για τους managers. Ο εντοπισμός, η πρόσληψη και η εκτίμηση των κορυφαίων παικτών δημιουργούν τεράστια αξία για τους οργανισμούς. Τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, η BOUSSIAS παρουσιάζει το 17th People Management Executive Seminar, στο οποίο συμμετέχουν, παρουσιάζουν και συνομιλούν με διακεκριμένα στελέχη κορυφαίων εταιρειών της ελληνικής αγοράς οι δύο κορυφαίοι thinkers:

 

  • Dave Ulrich, διεθνώς αναγνωρισμένος ως «πατέρας του σύγχρονου HR», Καθηγητής Πανεπιστημίου, συγγραφέας, ομιλητής, Management Coach και Consultant, ο οποίος διαμορφώνει διαχρονικά τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού σε παγκόσμια εμβέλεια, μέσα από τις επιδραστικές ιδέες του για την αντιμετώπιση όλων των περίπλοκων προκλήσεων. Μέσα από την ομιλία του με τίτλο «HR Reinvention… What’s Next for HR» εξηγεί πως το HR πρέπει να επανεφεύρει συνεχώς τον εαυτό του για να δημιουργήσει, να προσφέρει και να αποτυπώσει αξία για όλους τους stakeholders.

 

  • Liz Wiseman #17 in Thinkers50 list, Leadership Expert και συγγραφέας Best Seller, παρουσιάζει το νέο της βιβλίο “IMPACT PLAYERS: How to Take the Lead, Play Bigger, and Multiply Your Impact”, το οποίο αποτελεί τη φυσική συνέχεια του προηγούμενου New York Times Best Seller βιβλίου της “Multipliers: How the Best Leaders Make Everyone Smarter”. Το Impact Players ορίζει την επιτυχία και τον αντίκτυπο, με νέους τολμηρούς και αχαρτογράφητους τρόπους. Η αναγνώριση και η ανάπτυξη ταλέντων, σε ατομικό επίπεδο, σε επίπεδο ομάδας αλλά και για το σύνολο της εταιρικής κουλτούρας, αποτελεί το πλέον επίκαιρο θέμα για την ηγεσία. Το νέο βιβλίο της Wiseman αναμένεται να αποτελέσει τη βίβλο για τον νέο χώρο εργασίας.

  Πληροφορίες και εγγραφές: www.peoplemanagement.gr

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News