Business & Finance Τετάρτη 24/11/2021, 20:48
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Noval: Προχωρά σε έκδοση ομολόγου 120 εκατ. ευρώ

Noval: Προχωρά σε έκδοση ομολόγου 120 εκατ. ευρώ

Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 120 εκατ. ευρώ προχωρά η Noval, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης. Οι ομολογίες με ωρίμανση 7 ετών θα διατεθούν προς κάλυψη μέσω δημόσιας προσφοράς από 30/11 έως 2/12 στο σύνολο του επενδυτικού κοινού εντός της ελληνικής επικράτειας.

Η τιμή διάθεσης ανά ομολογία τέθηκε στα 1.000 ευρώ εκάστη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Noval:

«Οι Συντονιστές Κύριοι Ανάδοχοι, ήτοι η «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» και η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ», σχετικά με τη Δημόσια Προσφορά των Ομολογιών της εταιρείας «ΝΟΒΑΛ ΠΡΟΠΕΡΤΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» (η «Εταιρεία») με έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως 120 εκατ. ευρώ, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 16 παρ. 3 του ν.4514/2018, σχετικά με τις υποχρεώσεις παρακολούθησης των
προϊόντων, του άρθρου 9 της υπ’ αρ. 1/808/07.02.2018 Απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του άρθρου 8 της Πράξης Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας της Ελλάδος υπ’ αριθμ. 147/27.07.2018, ανακοινώνουν ότι έχουν προβεί σε αξιολόγηση της δυνητικής αγοράς-στόχου των Ομολογιών ως εξής:

i. η δυνητική αγορά-στόχος των Ομολογιών καταλαμβάνει: ιδιώτες πελάτες, επαγγελματίες πελάτες και επιλέξιμους αντισυμβαλλόμενους, όπως ορίζονται στο ν. 4514/2018, όπως ισχύει, τουλάχιστον με βασική γνώση και εμπειρία σε επενδυτικά προϊόντα και υπηρεσίες, περιορισμένη δυνατότητα να υποστούν ζημίες επί του επενδεδυμένου κεφαλαίου, χαμηλή ανοχή στον κίνδυνο, με ενδεδειγμένο χρονικό ορίζοντα έως επτά (7) έτη (ήτοι, μέχρι τη συμβατική λήξη των Ομολογιών ή νωρίτερα από αυτήν σε περίπτωση πρόωρης εξόφλησής τους από την Εταιρεία (call option)) και επενδυτικό σκοπό τη διατήρηση του επενδεδυμένου κεφαλαίου ή το εισόδημα ή τη διασπορά χαρτοφυλακίου ή/και την ανάπτυξη του κεφαλαίου.

ii. όλα τα δίκτυα διανομής των Ομολογιών, (ήτοι, επενδυτική υπηρεσία παροχής επενδυτικής συμβουλής, διαχείρισης χαρτοφυλακίου, λήψης/διαβίβασης εντολής και εκτέλεσης εντολής), θεωρούνται κατάλληλα για τους πελάτες της δυνητικής αγοράς στόχου.»

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Noval Property: Άλμα στα EBITDA – Ανάπτυξη του κλάδου ακινήτων

Noval Property: Στα 389,7 εκατ. η αξία του χαρτοφυλακίου ακινήτων

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News