Business & Finance Τρίτη 23/11/2021, 13:48
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Κωτσόβολος»: Δύο νέα καταστήματα στην Αττική

Η εταιρεία για την τρέχουσα χρήση προγραμματίζει συνολικά επενδύσεις 13 εκατ. ευρώ

«Κωτσόβολος»: Δύο νέα καταστήματα στην Αττική

Στη δημιουργία δύο νέων καταστημάτων στην Αττική προχώρησε το τελευταίο διάστημα η «Κωτσόβολος». Πρόκειται για ένα νέο κατάστημα στην Αγία Παρασκευή, επί της λεωφόρου Μεσογείων 448 και ένα εντός του εμπορικού κέντρου River West Open, στη λεωφόρο Κηφισού 98, στο Αιγάλεω.

Το νέο κατάστημα στην Αγία Παρασκευή, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί στις 15 Νοεμβρίου, αποτελεί ένα από τα τρία μεγαλύτερα του δικτύου της αλυσίδας.

Καταλαμβάνει τρεις ορόφους και εκτείνεται σε επιφάνεια 3.330 τ.μ. προσβάσιμο σε άτομα με κινητικές αναπηρίες, με διαθεσιμότητα 120 θέσεων στάθμευσης.

Ο κάθε όροφος διαθέτει όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, gaming, συσκευών για ένα «Εξυπνο Σπίτι», τη μεγαλύτερη ποικιλία λευκών και μικροσυσκευών και ειδικά κατασκευασμένους εξοπλισμένους χώρους εμπειρίας και απόλαυσης, για να μπορούν οι επισκέπτες μέσα από διαδραστικές τεχνολογίες να δοκιμάσουν την αγαπημένη τους συσκευή.

Από τον Σεπτέμβριο, εξάλλου, λειτουργεί στο River West Open το νέο κατάστημα της «Κωτσόβολος» συνολικής επιφάνειας 2.100 τ.μ. Το δίκτυο της «Κωτσόβολος» αποτελείται από 92 καταστήματα, ενώ από φέτος η αλυσίδα δραστηριοποιείται και στην Κύπρο με δύο καταστήματα. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας στη χρήση 2020/2021 διαμορφώθηκε σε 579 εκατ. ευρώ έναντι 538 εκατ. ευρώ στη χρήση 2019/2020. Η εταιρεία για την τρέχουσα χρήση προγραμματίζει συνολικά επενδύσεις 13 εκατ. ευρώ.

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News