Business & Finance Τρίτη 16/11/2021, 07:19
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τετραπλή διάκριση για τις μπύρες ΝΗΣΟΣ

Τετραπλή διάκριση για τις μπύρες ΝΗΣΟΣ

Τέσσερα βραβεία απέσπασαν οι μπύρες ΝΗΣΟΣ σε έναν από τους πιο σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς μπύρας, τον International Beer Challenge 2021. Συγκεκριμένα, η ΝΗΣΟΣ GREEK ISLAND PILSNER απέσπασε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Pilsner. Χρυσό μετάλλιο απέσπασε και η κόκκινη, ale, μοναστηριακού τύπου ΝΗΣΟΣ APOCALYΨΗ στην κατηγορία Ale. Χάλκινο μετάλλιο απέσπασαν η μαύρη 7 ΜΠΟΦΟΡ και η βιολογική και χωρίς γλουτένη ΝΗΣΟΣ ALL-DAY. 

«Είναι ο δεύτερος διεθνής διαγωνισμός μέσα σε έναν χρόνο στον οποίο κερδίζουμε ταυτόχρονα τέσσερα μετάλλια», δήλωσε ο Αλέξανδρος Κουρής της ΝΗΣΟΣ. «Θερμά συγχαρητήρια στους ταλαντούχους και παθιασμένους ανθρώπους μας. Παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας που ήταν και είναι να συμπληρώνουμε την αυθεντικότητα της ελληνικής γαστρονομίας με ελληνικής έμπνευσης μπύρες κορυφαίας ποιότητας και διεθνούς αναγνώρισης και προσδίδουμε αξίας σε όλους γύρω μας», πρόσθεσε. 

Η Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο, η εταιρεία που παράγει τη ΝΗΣΟΣ, ιδρύθηκε το 2012 από τον Αλέξανδρο Κουρή και τη Μάγια Τσόκλη. 

Τον Μάιο του 2021 οι μπύρες της εταιρείας απέσπασαν επίσης 4 βραβεία, αυτή τη φορά στον διαγωνισμό European Beer Challenge

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News