Business & Finance Παρασκευή 12/11/2021, 18:19
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Trastor: Αποκτά οικόπεδο 39.900 τ.μ. στον Ασπρόπυργο Αττικής

Υπεγράφη δεσμευτικό προσύμφωνο

Trastor: Αποκτά οικόπεδο 39.900 τ.μ. στον Ασπρόπυργο Αττικής

Δεσμευτικό προσύμφωνο για την απόκτηση του 100% των μετοχών της Πηλέας Κτηματική Α.Ε., ιδιοκτήτριας οικοπέδου 39.900 τετραγωνικών μέτρων στον Ασπρόπυργο Αττικής, υπέγραψε σήμερα η Trastor ΑΕΕΑΠ. 

Στο εν λόγω οικόπεδο αναμένεται να ανεγερθεί ένα σύγχρονο κέντρο ψύξης, αποθήκευσης και διανομής, με εκτιμώμενη συνολική επιφάνεια 22.000 τ.μ. 

Η συγκεκριμένη επένδυση θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή του οριστικού συμφωνητικού μεταβίβασης των μετοχών, μετά την πλήρωση συγκεκριμένων αιρέσεων που προβλέπονται στο προσύμφωνο.  

To συνολικό τίμημα θα διαμορφωθεί στη βάση της αξίας της καθαρής θέσης (NAV) της Πηλέας Κτηματικής, όπως αυτή θα προσδιοριστεί κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής. 

«Καθώς οι επιχειρήσεις ευθυγραμμίζονται όλο και περισσότερο με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, η Trastor αυξάνει την ενσωμάτωση περιβαλλοντικών, κοινωνικών και εταιρικής διακυβέρνησης κριτηρίων στη λήψη των επενδυτικών της αποφάσεων. Στο πλαίσιο αυτό η Εταιρεία, ηγείται στην υιοθέτηση πρακτικών πράσινων επενδύσεων στον κλάδο των Logistics, διατηρώντας τη δέσμευση της ως προς τον σχηματισμό του πιο σύγχρονου χαρτοφυλακίου αποθηκευτικών χώρων στην Αττική» σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Καζίνος, διευθύνων σύμβουλος της Trastor. 

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Trastor: Στις 12/11 σε διαπραγμάτευση οι νέες μετοχές από την ΑΜΚ 

Logistics: Ευοίωνο το μέλλον του κλάδου – «Αγκάθι» η έλλειψη κατάλληλων χώρων

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News