Business & Finance Πέμπτη 11/11/2021, 17:26
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επεκτείνεται και στα Χανιά η Wolt

Επεκτείνεται και στα Χανιά η Wolt

Τη λειτουργία της στα Χανιά θα ξεκινήσει η Wolt μέχρι το τέλος του έτους, αυξάνοντας κατά μία τις πόλεις στις οποίες δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Παράλληλα η φινλανδική εταιρεία προετοιμάζει την ένταξη νέων κατηγοριών προϊόντων που θα προσφέρονται μέσω της εφαρμογής. Μέσα στο 2021 η Wolt επεκτάθηκε σε τέσσερις ακόμη πόλεις στην Ελλάδα, στο Ηράκλειο, τη Λάρισα, την Πάτρα και το Βόλο.

«Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε τη λειτουργία της Wolt στα Χανιά» δήλωσε ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα και πρόσθεσε ότι «Η οικογένεια της Wolt μεγαλώνει με ταχείς ρυθμούς στην Ελλάδα, με ολοένα και περισσότερους πελάτες στις πόλεις που δραστηριοποιούμαστε να απολαμβάνουν τα μοναδικά προνόμια και οφέλη της Wolt. Στη Wolt κάνουμε τη διαδικασία ανακάλυψης και διανομής φαγητού, καθώς και άλλων προϊόντων πιο εύκολη από ποτέ».

Εξαγορά

Όπως έγινε χθες γνωστό, η φιλανδική εταιρεία εξαγοράστηκε από την αμερικανική DoorDash έναντι 7 δισ. ευρώ, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη εξαγορά στην Ευρώπη στον τομέα του ντελίβερι. Η Wolt έχει περισσότερους από 4.000 υπαλλήλους και λειτουργεί σε 23 ευρωπαϊκές αγορές.

Στην ελληνική αγορά, η Wolt εισήλθε πριν από δύο χρόνια ξεκινώντας να δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, έχει μπει στον ανερχόμενο κλάδο της διανομής προϊόντων σούπερ μάρκετ, ανοίγοντας μέχρι στιγμής δύο dark stores με 2.000 κωδικούς, από όπου παραδίδει παραγγελίες σε 20-30 λεπτά.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο CEO της Wolt στο «Money Review»: Μας έχει εντυπωσιάσει η ελληνική αγορά

Pop Market: Χρηματοδότηση 3,5 εκατ. δολαρίων για τον νέο παίκτη του delivery

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News