Business & Finance Τρίτη 9/11/2021, 10:28
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνικό: Δείτε LIVE πώς θα μετατραπεί σε μια έξυπνη και πράσινη πόλη 

Η τρίτη διαδικτυακή ενημέρωση για το εμβληματικό έργο

Ελληνικό: Δείτε LIVE πώς θα μετατραπεί σε μια έξυπνη και πράσινη πόλη 

Στην τρίτη κατά σειρά διαδικτυακή ενημέρωση για το εμβληματικό έργο στο Ελληνικό προχωράει η Lamda Development, η οποία μετράει αντίστροφα για την υλοποίηση της μεγάλης επένδυσης των 8 δισ. ευρώ.  

Μετά τα webinars για τον πράσινο ουρανοξύστη «Marina Tower» και το αρχιτεκτονικό σχέδιο του παραλιακού μετώπου «Marina Galleria», έρχεται η σειρά της παρουσίασης του masterplan για τη μεγάλη αστική ανάπλαση.  

Δηλαδή για τα μικρά και μεγάλα έργα, τα οποία αναμένεται να μεταμορφώσουν και να αναβαθμίσουν σε μεγάλο βαθμό την ευρύτερη περιοχή του Ελληνικού μέσα στην επόμενη πενταετία.   

Πρόκειται για μια έκταση 6,2 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων, η οποία θα αξιοποιηθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο, δημιουργώντας μια νέα έξυπνη πράσινη πόλη μέσα στην Αθήνα.   

Η παρουσίαση, την οποία θα συντονίσει η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου, θα λάβει χώρα σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι.   

Για να παρακολουθήσετε το webinar επισκεφθείτε το κανάλι του Ελληνικού στο YouTube www.youtube.com/theellinikon

Τα προηγούμενα webinars

Στις 7 Ιούλιου, στην πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση, η Lamda Development αποκάλυψε τα σχέδια του πρώτου «πράσινου» ουρανοξύστη στην Ελλάδα, του πύργου κατοικιών και γραφείων «Marina Tower», ο οποίος θα ανεγερθεί στην περιοχή της μαρίνας του Άγιου Κοσμά. 

Στις 20 Ιουλίου, στη δεύτερη διαδικτυακή παρουσίαση, έγιναν τα αποκαλυπτήρια των αρχιτεκτονικών σχεδίων για το παράκτιο μέτωπο, το οποίο αναμένεται να καταστεί ένας προορισμός ψυχαγωγίας, άθλησης, χαλάρωσης και διασκέδασης, μήκους 3,5 χιλιομέτρων. 

Ελληνικό: Δείτε LIVE πώς θα μετατραπεί σε μια έξυπνη και πράσινη πόλη -1

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News