Business & Finance Παρασκευή 5/11/2021, 08:26
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Internet χωρίς διακοπές από την Cosmote

Internet χωρίς διακοπές από την Cosmote

Κατά το διάστημα της πανδημίας το γρήγορο και, χωρίς διακοπές, αξιόπιστο Internet, αναδείχθηκε σε καθοριστικής σημασίας παράγοντα για τη βιωσιμότητα αλλά και για την περαιτέρω ανάπτυξη μιας επιχείρησης αλλά και για την εργασιακή καθημερινότητα όλων των επαγγελματιών που χρειάστηκε να τηλεργαστούν. Με την επιχειρηματική δραστηριότητα να περνά εξ’ ολοκλήρου σε ψηφιακό επίπεδο, όλοι σήμερα αναζητούμε κάτι παραπάνω από μια απλή σύνδεση στο Internet!

Όπως υπάρχει plan b για κάθε επιχειρηματικό πλάνο, έτσι πρέπει να υπάρχει και plan b για μια σύνδεση. Όλοι οι αστάθμητοι παράγοντες χρειάζεται να ληφθούν υπόψιν, ώστε τίποτα να μην μπορέσει να αναστείλει την ομαλή λειτουργία μιας επιχείρησης ή να αποτελέσει εμπόδιο για έναν επαγγελματία που εργάζεται από το σπίτι του. Στις νέες αυτές ανάγκες, λοιπόν, απαντά η COSMOTE που προσφέρει στις επιχειρήσεις και σε όλους τους επαγγελματίες προγράμματα σταθερής και Internet “Business Double Play” τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας Internet Backup, με την αξιοποίηση του δικτύου κινητής της.

Πιο απλά, μιλάμε για ένα USB stick που φέρει μία κάρτα sim και είναι μόνιμα συνδεδεμένο στο router, λειτουργώντας εφεδρικά. Η εγκατάσταση του είναι πολύ εύκολη και το διαπίστωσα ο ίδιος χρησιμοποιώντας την υπηρεσία. Όταν, δηλαδή, η σταθερή σύνδεση για κάποιο λόγο διακοπεί και υπό την προϋπόθεση ότι το router είναι στο ρεύμα, το USB stick παρέχει μια συνεχή σύνδεση στο διαδίκτυο. Με τον τρόπο αυτό, μία επιχείρηση αλλά και ένας επαγγελματίας είναι σε θέση να διασφαλίσει ότι θα έχει απρόσκοπτη πρόσβαση στο διαδίκτυο, σε εφαρμογές ανταλλαγής email, στο cloud, να διαχειριστεί τις παραγγελίες του και, βέβαια, να βρίσκεται σε θέση να επικοινωνήσει με τους συνεργάτες ή συναδέλφους του.

Έτσι, λοιπόν, με βάση τα παραπάνω επιχειρήσεις και επαγγελματίες μπορούν καθημερινά να έχουν μια λύση που μας εξασφαλίζει συνεχή και σταθερή πρόσβαση στο Ιnternet με πάρα πολλά πλεονεκτήματα, χωρίς κανένα άγχος!

Τα χαρακτηριστικά  

Η υπηρεσία Internet Backup προσφέρεται μαζί με όλα τα προγράμματα CΟSMOTE Business Double Play, που έχουν μηνιαίο κόστος από 39,90 ευρώ για τις επιχειρήσεις, περιλαμβάνοντας:

  • Υψηλές ταχύτητες Internet έως 200Mbps, ώστε κάθε επιχείρηση να λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά, κατεβάζοντας άμεσα αρχεία, πραγματοποιώντας τηλεδιασκέψεις, κ.α.
  • Σταθερή τηλεφωνία με 2.000 λεπτά προς όλα τα σταθερά, ακόμη περισσότερο χρόνο ομιλίας, έως 1.500 λεπτά, προς κινητά Ελλάδας και προς διεθνή σταθερά και κινητά, καθώς και απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις σε κινητά COSMOTE Business.
  • Υπηρεσίες Τηλεφωνικού Κέντρου (smart office), χωρίς ειδικό εξοπλισμό, που προσφέρουν δωρεάν τη δυνατότητα για: ηχογραφημένα μηνύματα και ανακοινώσεις, αναμονή για έως 5 κλήσεις, κ.α.
  • Επιπρόσθετα, τα Full Pack προγράμματα διαθέτουν -χωρίς επιπλέον κόστος- υπηρεσίες online παρουσίας με δωρεάν domain «.gr» ή «.eu», φιλοξενία του website της επιχείρησής με χώρο 6GB στις σύγχρονες υποδομές της COSMOTE, καθώς και στατική IP.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα. Χάρη στη συνεχή επέκταση του δικτύου, παραμένει πρώτος σε πληθυσμιακή κάλυψη, έχοντας εγκαταστήσει πάνω από το 77% των συνολικών γραμμών FTTH της χώρας. Μέσω του COSMOTE Fiber, οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν εγγυημένες ταχύτητες 100 & 200 Mbps με δυνατότητα αναβάθμισης στο μέλλον σε 1Gbps. Σήμερα, πάνω από 480.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις έχουν πρόσβαση σε 100% οπτική ίνα μέχρι το κτίριο (FTTH), ενώ στόχος είναι να ξεπεράσουν το μισό εκατομμύριο έως το τέλος του έτους.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News