Business & Finance Δευτέρα 11/10/2021, 18:31
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Public: Επεκτείνεται στις οικιακές συσκευές της Κύπρου

Μέσω δύο καταστημάτων σε Λάρνακα - Λεμεσό

Public: Επεκτείνεται στις οικιακές συσκευές της Κύπρου

Την είσοδο στον κλάδο των οικιακών συσκευών της Κύπρου ανακοίνωσαν τα Public, τα οποία εγκαινιάζουν τα πρώτα σχετικά καταστήματα στη νησιωτική χώρα.

Πρόκειται για καταστήματα, τα οποία συνδυάζουν όλη τη γκάμα των οικιακών συσκευών με τα προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγείας. Τα πρώτα δύο σημεία πώλησης αφορούν το Public Metropolis Mall στη Λάρνακα, αλλά και το ανακαινισμένο Public στη Λεμεσό.

Οι πελάτες θα μπορούν νανα προμηθευτούν ό,τι επιθυμούν από τη διευρυμένη γκάμα προϊόντων σε διαφορετικές διαδραστικές ζώνες live cooking, smart home, ήχου και gaming, καθώς και έναν χώρο βιβλιοθήκης.

«Συνεχίζουμε τις επενδύσεις μας και εξελίσσουμε το brand Public έχοντας ως στόχο να καταξιωθούμε ως ο κορυφαίος omnichannel retailer σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι καταναλωτές αναζητούν περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας, τεχνολογίας αλλά και είδη για το σπίτι ή είδη προσωπικής φροντίδας, σε συνδυασμό με επιλογές εξυπηρέτησης online και σε φυσικά καταστήματα που προσαρμόζονται στην απαιτητική καθημερινότητα τους. Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη και πιο σύγχρονη εμπειρία που φέρνει ακόμη πιο κοντά το offline με το online και να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη της οικογένειας να απολαύσουν ξεχωριστές στιγμές» σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Public-MediaMarkt, Ρόμπυ Μπουρλάς.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News