Business & Finance Τετάρτη 6/10/2021, 21:24
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Eννέα βραβεία στα Manufacturing Excellence Awards 2021

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Eννέα βραβεία στα Manufacturing Excellence Awards 2021

Εννέα βραβεία απέσπασε συνολικά η ElvalHalcor στα Manufacturing Excellence Awards 2021 της Boussias Communications. Μεταξύ αυτών και δύο κορυφαία βραβεία, σεSmart and Innovative Factory of the Year, ενώ κατέκτησε και το Αριστείο στην κατηγορία Γυαλί, Μέταλλο, Χαρτί. Επιπρόσθετα, η ElvalHalcor τιμήθηκε με 4 Gold βραβεία, 2 Silver και 1 Bronze.

Ειδικότερα, η ElvalHalcor έλαβε τα παρακάτω τέσσερα Gold βραβεία:

  • Στην ενότητα Επενδύσεις και Στρατηγική (στην κατηγορία Σημαντική Παραγωγική Επένδυση) με τη συμμετοχή του Τομέα Έλασης Αλουμινίου-Elval, βραβεύτηκε το επενδυτικό πρόγραμμα με τίτλο «Τετραπλό Θερμό Έλαστρο Τandem: Μια επένδυση ορόσημο για την ElvalHalcor».
  • Στην ενότητα Καινοτομία και Νέες Τεχνολογίες (στην κατηγορία Αξιοποίηση Τεχνολογιών στην Παραγωγή), διακρίθηκε το «Ρομποτικό σύστημα αυτόματης συγκόλλησης εσωτερικών σπειρών στο Τandem» του Τομέα Έλασης Αλουμινίου-Elval
  • Στην κατηγορία Αποτελεσματικά Logistics, βραβεύτηκε το «Quintiq Advanced Supply Chain Planning and Optimisation» του Τομέα Έλασης Αλουμινίου-Elval 
  • Στην κατηγορία καινοτόμα προϊόντα, διακρίθηκε το καινοτόμο προϊόν TALOS XS του Τομέα Διέλασης Χαλκού και Κραμάτων-Halcor.

Διαβάστε επίσης: Γιατί η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ έχει ισχυρό στόρι ανάπτυξης

Επισης, η ElvalHalcor, στην ενότητα Εργασία, Ασφάλεια και Περιβάλλον, απέσπασε 2 Silver βραβεία: ένα στην κατηγορία Περιβαλλοντική και Eνεργειακή Πολιτική για το πρόγραμμα «Ανακύκλωση χαλκού, κραμάτων χαλκού και αλουμινίου», ενώ στην κατηγορία Επιχειρησιακή Ηθική & Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη το Silver απέσπασε το πρόγραμμα: «H ElvalHalcor διαχρονικά κοντά στον άνθρωπο το περιβάλλον και την Κοινωνία».

Τέλος έλαβε το Bronze βραβείο, στην ενότητα Επενδύσεις και Στρατηγική – κατηγορία Στρατηγική για ESG (Environment, Society, Governance), για την πιστοποίηση του Τομέα Έλασης Αλουμινίου-Elval σύμφωνα με το πρότυπο ASI (Aluminium Stewardship Initiative) Performance Standard.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News