ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Sklavenitis.gr: Απόβαση στον θεσσαλικό κάμπο

Sklavenitis.gr: Απόβαση στον θεσσαλικό κάμπο

Τη δυνατότητα να παραγγέλνουν προϊόντα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της «Σκλαβενίτης», το eMarket, στην ιστοσελίδα sklavenitis.gr έχoυν από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου οι κάτοικοι της Λάρισας. Η μεγαλύτερη πόλη της Θεσσαλίας αποτελεί τον δεύτερο σταθμό για το ηλεκτρονικό κατάστημα της «Σκλαβενίτης», το οποίο έως προχθές εξυπηρετούσε μόνο την περιοχή της Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Ιουλίου το «MR» είχε αποκαλύψει ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα της «Σκλαβενίτης» πρόκειται να επεκταθεί σε δύο μεγάλες πόλεις πριν ξεκινήσει να εξυπηρετεί τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης.

Το eMarket περιλαμβάνει 12.000 κωδικούς προϊόντων με δυνατότητα επιλογής του χρόνου παράδοσης, από Δευτέρα έως Σάββατο (8 π.μ. -9 μ.μ.), ενώ για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για την παράδοση. Στην Αττική υπενθυμίζεται ότι οι παραδόσεις για παραγγελίες που γίνονται μέσω του eMarket οι παραδόσεις γίνονται από τις 7 π.μ. μέχρι και τις 11 μ.μ.

Sklavenitis.gr: Απόβαση στον θεσσαλικό κάμπο-1

Συνεργασία με efood

Σημειώνεται ότι εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα της «Σκλαβενίτης», εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ η συνεργασία της αλυσίδας με την εταιρεία efood σε ό,τι αφορά την παραγγελιοληψία και όχι τη διανομή των προϊόντων. Η παραγγελία μέσω efood παρέχεται στις ακόλουθες περιοχές: Αττική, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ηράκλειο Κρήτης, Ιωάννινα, Λάρισα, Πάτρα, Σέρρες και Τρίκαλα. Βεβαίως σε αυτή την περίπτωση οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν από μια μικρότερη ποικιλία κωδικών (5.500), ενώ υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας που είναι τα 30 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας και από το κατάστημα, υπηρεσία που δεν παρέχεται για την ώρα από το eMarket.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά τα ηλεκτρονικά σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα κατέγραψαν το α’ εξάμηνο του 2021 αύξηση πωλήσεων κατά 122% σε σύγκριση με το α΄εξάμηνο του 2020 (στοιχεία της Convert Group), φτάνοντας τα 140,6 εκατ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε φυσικά καταστήματα η «Σκλαβενίτης» από την αρχή του έτους έως σήμερα έχει ανοίξει καταστήματα στα Γιαννιτσά, στη Σπάρτη, στα Τρίκαλα, στο Ρίο και στη Σκιάθο, ενώ έχει προχωρήσει σε ανακαινίσεις καταστημάτων, μεταξύ άλλων στην Τερψιθέα στον Πειραιά και στον Χολαργό.

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News